Prémiové účty u českých bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PULPANM 9. 6. 2025 11:16

taky myslím, já KK ČSOB používám zřídka, mám jinou a vracecí, ale tutam ji použíju
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 9. 6. 2025 18:11

Třeba ví, že ji nedostane, nebo chce žádat o hypotéku
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Jantars 9. 6. 2025 18:21

aha, díky za vysvětlení
Jantars
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ripper6 10. 6. 2025 11:14

PatrikChrz píše:Třeba ví, že ji nedostane, nebo chce žádat o hypotéku

Ani jedno, proste ji dotycna osoba nechce :-)
Jsi vlastne dluznik, mas to uver ;-)
Poznam takove lidi, prijem v pohode, chlapik (sitar) treba od nas z prace mel kreditky, kdyz zjistil ze je to vlastne uver - dluh, potencialni dluznik, letel do banky a okamzite je rusil :D
Dalsi zenska, ta rikala ze pokud musi mit do zahranici kreditku, tak ji proste nechce a ze by ji dostala.
Jsou lidi ze to nechteji mit, boji se ze treba se neco zmeni, zacnou jim tam uctovat poplatek a tim se dostanou vlastne do dluhu.
Ja se treba branil leta letouci pausalu na telefon, chtel jsem jen dobijeni kreditu.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod M4Touch F1 10. 6. 2025 12:28

Já platim teda kreditkou běžně, vždycky si ohlídám jí splatit včas. Nebo to jde automaticky za menší obnos. Debetku používám jen na výběr 1-2x za rok, tam se zase platí něco za výběr z kreditky. :-D
A koupí kreditkou máš pak nějakou rozšířenou záruku na elektrospotřebiče.
M4Touch F1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xls 10. 6. 2025 13:11

V podstatě jsou mraky důvodů proč používat kreditku, hlavně když je někde už v balíčku a poskytuje nějaké výhody. Taky debetkami nic roky neplatím. "Nemít dluh" není moc promyšlený koncept. Když mám aktuální čerpání kreditky 30 tisíc. a zároveň mega na spořáku, tak dluh de facto nemám.

Nehledě na to, že občas potřebuje člověk nárazově nějaké peníze v nouzové situaci třeba v zahraničí (zruší let, úraz), pak může KK situaci zachránit.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 10. 6. 2025 13:17

Děkuji všem za rady. Kreditky mám, hypotéku taky, takže dluhů dost :D Nějaké zkušenosti s KB Premium - tarif Exclusive, abych se vrátil zpět k mému dotazu?
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PULPANM 10. 6. 2025 13:37

tak lepší úrok na sú, cestovní pojištění, 4x LK/rok a když splníš podmínky, tak bezplatně
PULPANM
Diskutér

Tento příspěvek byl odstraněn.
Milos

Odeslat příspěvekod cz01 11. 6. 2025 19:54

Na fóru cestujlevne.com jsem si všiml, že se zmínili nové podmínky Erste od 1.2.2026

https://www.cestujlevne.com/diskuze/59- ... /strana-91

Obrázek
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod xls 11. 6. 2025 22:55

Je to odpad, ale pokud je někdo ochotný se takhle nechat buzerovat, tak ať si to užije.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 12. 6. 2025 09:54

Tak když ty klienty seženou...
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod m0rp4euz 12. 6. 2025 20:30

Banker mi potvrdil zvysovani podminek pro Erste. I kdyz rikal neco o dvou mesicich nez to zacne platit. Zaroven rikal, ze maji 90 tisic klientu a miri na 100 a ze to bude tezke. Tak by davalo smysl, ze to do konce roku nechaji a zvysi az od unora.

Pry se chysta, ze klient si bude muset vybrat pouze nektere benefity z nabidky. Mozna i v navaznosti na to, jake podminky plni.

Zustanu s RB Premium. Hypoteka za 3.59 u ČS mi staci i bez Erste Premiere (zamestnanecky benefit partnerske firmy)
m0rp4euz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bufalobil1 13. 6. 2025 08:47

Tak
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 15. 6. 2025 18:34

jestli pořád bude stačit to tam mít poslední den v měsíci, tak zatím dobrý :D.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka