Kolem.jdouci píše: Je to právo banky uzavřít nebo neuzavřít s klientem smlouvu, stejně jako u ČS zbavovat se pijavic.
Pokud klient splnil a neporušil podmínky smlouvy, banka nemá právo rušit cokoli z jakéhokoli imaginárního důvodu.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Kolem.jdouci píše: Je to právo banky uzavřít nebo neuzavřít s klientem smlouvu, stejně jako u ČS zbavovat se pijavic.
PatrikChrz píše:frelichl: ano, je to možné, jen ti ji nezaloží tvůj bankéř. Karty k Erste Premier účtu mohou být debetní i kreditní, nebo jedna ta a jedna ta (je to na tvé vůli). Já mám "transparentní kreditky" tři
slavo963 píše:Trasparetni kreditky mas nejak zvlast? Lze kreditku prebit a dostat z ni bonusy? Nebyl problem, kdyz jsi zadal o dalsi a dalsi trasp. kreditku?
S Paysendem nejsou problemy?
slavo963 píše:lze kartu prebit a vyuzit plny bonus? Uvazuji ze pozadam o kartu s co nejmensim kreditnim ramcem.
751001 píše:PatrikChrz
Upřímně nechápu co řešíte. Já EP nevyužívám nic, kromě běžného účtu. Kreditní kartu odmítám, investice mám pořešené jinak ( dluhopisy, směnky v JT), hypotéku, uvěr nepotřebuji a nikdy mě bankéřka do ničeho netlačila. Možná je to bankéř, od bankéře.
Možná je o útratě, těžko říct.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků