Mufinmufi píše:cz01: Já už právě odpovědnost mám snad 2x v rámci pojištění domácnosti (+ co je u dalších premiových účtů v ceně), tak jsem si řekl, že raději vezmu něco, co nemám pokryto. Opomenul jsem to napsat. Pokud jde o ty lístky do divadla na vyprodané představení, tak to by nemuselo být špatné. Myslíš, že tedy je reálné potvrdit si teorii, kdy dělají to, že nějaké nakoupí dopředu a poté je nabízí v reakci na jejich žádosti klientům ČSOB Premium (a ekvivalentům u konkurenčních prémiových účtů)?
Určitě to dělají, říkali mi to, ale jen u některých představení a pak také záleží na počtu lístků co mají. Toto využití jejich asistenta bylo fajn a z mé zkušenosti je fajn jich mít více, protože jednou dokáže zařídit lístek první asistent, někdy zase ten druhý, ale moc často to nepoužívám cca 1x ročně, na ostatní mi přijde, že to stojí více času a námahy, než si to zařídit sám. Využil jsem také na dovolenou, kde jsem si nechal vyhledat nějaké výlety podle zadaných parametrů, když jsem neměl přístup na net, to taky fungovalo docela dobře.