Prémiové účty u českých bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 6. 5. 2025 09:12

Pro klienta bez Benefitu pak cena s Alza kódem v tomto náhodném příkladě vychází na 530Kč (sleva 10% z akční ceny 589Kč).
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod doonio 6. 5. 2025 09:13

Ano, taky jsem to zrovna včera využil, prášek na praní:
sleva na benefit -15%, dalších -10% sleva ALZADNY, takže konečná cena byla o chlup lepší než nejlevnější cena ve srovnávačích. Jak bylo zmíněno, alza je většinou dražší, tímto benefit programem se dostáva na průměr cen např. z Heureky (čest vyjímkám, kdy je Alza o parník levnější). Jsem zvědav, jak dlouho ten program ČSOB bude podporovat.
doonio
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jir.vesely 6. 5. 2025 10:24

Ano, potvrzuji. Taky jsem včera nakupoval :) Jako musím říct, že jak dřív byl super Datart VIP (než se postupně dost zhoršil), tak Alza teda jede :)
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 6. 5. 2025 15:01

sorry za mystifikaci, jsem vzdy myslel, ze cena alzadny je pro vsechny...btw tohle je silver benefit, CSOB kod dostanu az v patek :-))

-- 6. 5. 2025 15:03 --

DATART VIP je stale OK, zejmena v kombinaci s 5% kodem(kdyz je zbozi nad 8000Kc), nebo ty ruzne 400/4000, 200/2000 coz jsou ekvivalenty 10% slev pri idealni vychozi cene.
Přílohy
alza.png
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod kecinzer 6. 5. 2025 17:20

Ještě si počkáš, než ti to Alza přepne. Já čekám už 1,5 dne.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 6. 5. 2025 17:40

Pujdu do noveho uctu, protoze silver jsi chci ponechat, kdyby v budoucnu CSOB alza prevedla na nizsi tier resp. benefit zrusi...
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod dr._lukas 6. 5. 2025 19:05

Já včera objednával s benefitem zboží, zapl jsem si i ten 3 měsíční alza+ a po vyzvednutí a zaplacení na pobočce mi benefitní slevy zmizely :-( Volal jsem na infolinku, do dvou dnů mě dají vědět, kde nastala chyba..
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 6. 5. 2025 19:19

A když klikneš na https://www.alza.cz/csob, tak co ti to píše? Nemáš tam možnost znovu zadat kód od ČSOB?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Abu Simbel 6. 5. 2025 20:08

Takiyako.Nakashi píše:Je mozne, ze je to individualni? Mam premium a v mobilu zadny "modrý banner nahoře" nemam, na pocitaci jsem se do te "Premium zóny" dokliklal, ale krome "Investiční fondy pro Premium" a "Aktuálně pro Vás - Zprávy z finančních trhů a přehled výhod." tam nic nemam.

Take kod nikde nevidim, napsal jsem e-mail na podporu.
Abu Simbel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 6. 5. 2025 20:43

Máš povolen marketingový souhlas viewtopic.php?p=13913411#p13913411 ?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod dr._lukas 6. 5. 2025 20:54

Milos píše:A když klikneš na https://www.alza.cz/csob, tak co ti to píše? Nemáš tam možnost znovu zadat kód od ČSOB?

Výhodnější ceny a slevy pro vybrané klienty ČSOB
Alza Benefit máte aktivní
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod ripper6 6. 5. 2025 21:00

dr._lukas píše:Já včera objednával s benefitem zboží, zapl jsem si i ten 3 měsíční alza+ a po vyzvednutí a zaplacení na pobočce mi benefitní slevy zmizely :-( Volal jsem na infolinku, do dvou dnů mě dají vědět, kde nastala chyba..

Ano me taky, normlane ti to zrusej. Netusim zda jsi pouzil nakej jinej ucet, ale ja pouzil jine jmeno, jinej email, jinej telefon proste aby treba nerekli ze ma nekdo dva ucty. Proste ti to zrusej a tecka :-l
Jestli tam ale neco mas, tak pocitej ze ti reknou, ze uz ucet mas a neni duvod abys to mel.

EDIT: tak v aplikaci to normalne jde, pres PC to jen neukazuje spravne. I presto je jejich zbozi pomerne drahe a vetsinou je jinde levnejsi o 100czk
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod slavo963 7. 5. 2025 09:16

Mam asi 5 uctu v alze, na stejne tel. cislo, jmeno a adresu, stejny email na zasilani objednavek a faktur, akorat vzdy jiny registracni/prihlasovaci email. 1 ucet silver, 1 bronze, 3 obyc, a nikdy nic nezrusili, benefitni slevy stale platne.
To bude nejspise nejaka docasna chyba nebo konkretni s CSOB...uvidim pozdeji, kdyz aktivuji Gold tier po obdrzeni CSOB kodu, aplikuji to na nejaky stavajici ucet bez tier.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod doonio 7. 5. 2025 09:24

K čemu je dobré mít u Alzy 5 účtů? jak bylo již zmíněno, Alza není nejlevnější, má jen hodně věcí skladem a když na to člověk spěchá, do půlnoci objedná,.... Cenou ale Alza nikdy moc neoslnila.
doonio
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Maniks 7. 5. 2025 20:49

Opravdu to jsou Gold ceny? Já mám přes Generali Silver ceny a ty rozdíly Gold/Silver jsou celkem slušné, tak přemýšlím, jestli má smysl požádat o převedení. �
Maniks
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka