Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
jirmalik píše:Je zajímavé, že i po mě chtěli doložit 4 CK z 5-ti. Doložil jsem ve středu, zatím bez odpovědi. Vypadá to tak, že jde o restrikci karet a 1 CK každému nechávají. Má to někdo jinak, přišel někdo o všechny CK?
elinor píše:U mne chtějí doložit u 1 z 5. Zajímavé, že u ní nebylo v únoru nabití, jen včera vybití nákupem kolem 100,- víc jsem tam neměla. Stačila jsem v únoru nabít jen jednu, ale jinou. Ten výběr, u které karty chtějí doložit, je fakt zvláštní.
ripper6 píše:U jedne prave Eon to uz nemam jak dolozit, prohledam jsem cele IB, i jeji vypis. Vypis stahnu ale je tam videt jen vratka 253kc a dole zadna historie transakci, proste fuc.
Takze co se stane pokud jim nekdo nedolozi vsechny ty castky?
milan1m píše:Komu vypovedeli kartu nebo se dotazovali, meli jste v CSOB jestě nejake jine aktivity (ucet,pojisteni,fondy)?
MiASX píše:elinor píše:U mne chtějí doložit u 1 z 5. Zajímavé, že u ní nebylo v únoru nabití, jen včera vybití nákupem kolem 100,- víc jsem tam neměla. Stačila jsem v únoru nabít jen jednu, ale jinou. Ten výběr, u které karty chtějí doložit, je fakt zvláštní.
Po vsech chteji dokladat transakce z ledna a jen po tobe z unora?
retron píše:Taky mi to přijde "zu viel", jestli mají podezření na zneužívání karty mohou kartu bez udání důvodu vypovědět už teď a většině, co to doložili to stejně zablokovali i tak. Nejvtipnější na tom je, že banka mi posílá i výpis z KK zašifrovaně a já bych ho měl posílat cizímu subjektu, přitom jakou kartou to bylo dobito musí jednoznačně vidět, když i samotná platební brána patří jim. Nevím jestli by nestálo za to neobrátit se s tím minimálně na finančního arbitra.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků