Stránka 9 z 31

Re: Valutomat

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 3. 2015 10:11
od Eda z Valutomatu
Valutomat si v současné době neúčtuje žádné poplatky za příchozí ani odchozí platby - lhostejno, zdali je banka preferovaná, nebo není. Neúčtuje si ani poplatky za směny do té doby, dokud se trh dostatečně nerozvine. Jediné poplatky, které se nyní mohou při směně objevit, vznikají na straně bank.

Re: Valutomat

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 3. 2015 10:16
od malejjara
A jak vysoké poplatky budou, až se vám trh dostatečně rozvine? Za co budou poplatky? I jen za vedení účtu?

Re: Valutomat

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 3. 2015 11:32
od PatrikChrz
Mělo by to být 0,1 až 0,3 % z objemu transakce (čím vyšší částka, tím nižší relativní poplatek)

Re: Valutomat

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 3. 2015 11:44
od fremantle
Já to zase pochopil tak, že na ten nejnižší poplatek se dostanou zase klienti s vyšším obratem (aspoň 1 mil. Kč směn měsíčně)...

Ale pak taky záleží, kolik si budou účtovat třeba za odchozí SEPA platbu, když ji už snad budou umět i oficiálně.

Re: Valutomat

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 3. 2015 12:59
od Valutomat
Vedení účtu, t.j. vedení peněženky Valutomatu v měnách CZK, EUR, USD, GPB, PLN, bude nadále bez poplatku.

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 3. 2015 15:25
od malejjara
No to jsem rad.

Re: Valutomat

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 4. 2015 20:23
od Valutomat
Dobrý den,

velmi děkujeme za všechny reakce na Valutomat Fórum FinExpert.cz. Diskuse, které se zde v poslední době odehrávají, jsou pro nás jednoznačně pozitivním stimulem. Vážíme si Vašich názorů a zpětné vazby, kterou nám zde poskytujete. Díky tomu jsme schopni řešit případné technické problémy či objasnit princip fungování Valutomatu. Mnozí účastníci diskuse na tomto fóru mohou potvrdit, že se snažíme na základě vašich podnětů nalézt co nejefektivnější řešení.

Polská centrála naší společnosti Valutomat podporuje v zaváděcím období bezplatné služby v České republice právě proto, aby se čeští klienti seznámili s možnostmi Valutomatu a měli šanci si jej pohodlně vyzkoušet. Je nasnadě, že bezplatné období nelze bohužel udržet do budoucna, ale výše transakčních poplatků bude adekvátně upravena tak, aby odpovídala zvyklostem českého trhu. I nadále se vám budeme snažit poskytovat prvotřídní a spolehlivé služby. Děkujeme, že nám svými podněty v tomto úsilí pomáháte.

Re: Valutomat

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 4. 2015 20:52
od slavo963
zvyklostem ceskehoi trhu? to snad ne, jinak se budem muset vratit k easychange ;-)

Re: Valutomat

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2015 08:42
od filip893
Identifikace na Valutomatu (zaslání skanu dvou dokladů totožnosti, výpis z registrovaného účtu) je povinná, i když neplánuji žádné větší převody?

Re: Valutomat

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2015 15:29
od malejjara
PatrikChrz píše:Odměna 100 Kč lze kombinovat s doporučením přeze mne, kde jsou další 2 stovky :D

Bonus 100 Kč mi byl hned připsán, ty 200 Kč přes Patrika zatím ne, vyměnil jsem 40 €, to by mělo stačit ne? :hm

Re: Valutomat

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2015 15:41
od fremantle
Dvě stovky ti pošle Patrik, není to hned, dostaneš je tak do měsíce zhruba.

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2015 16:27
od malejjara
Jak Patrik? Jako ze sveho Valutomat uctu na muj? To jde?

Re: Valutomat

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 4. 2015 10:24
od Moucha
Jsem posílal dolary do FIO na obchodní účet a 2,5 dne, píšu to jen pro info kdyby si někdo myslel, že mu to nějak nejde (mě doba nevadí, hlavně ať to přijde) :)

Re: Valutomat

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 4. 2015 12:24
od Navstevnik123
filip893 píše:Identifikace na Valutomatu (zaslání skanu dvou dokladů totožnosti, výpis z registrovaného účtu) je povinná, i když neplánuji žádné větší převody?

Směnil jsem cca 15000 CZK a zadat další směnu už to bez identifikace nepovolilo...

Re: Valutomat

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 4. 2015 13:37
od Petrok
Moucha píše:Jsem posílal dolary do FIO na obchodní účet a 2,5 dne, píšu to jen pro info kdyby si někdo myslel, že mu to nějak nejde (mě doba nevadí, hlavně ať to přijde) :)


Jak je to u Fia při zaslání přímo na obchodní účet, je tam také poplatek dle ceníku 6 dolarů?