Tak jsem si schválně pro jistotu hledal na příklad vyplnění složenky 116. Jsem ke konci dne nějakej pomalejší nebo to mají na stránkách ČP zmatečně? https://www.ceskaposta.cz/sluzby/plateb ... #dobirkova V kolonce plátce dobírkové složenky mají "Jan Odesílatel" a "adresa majitele účtu" mají jméno "Josef Adresát". Tak jak to je???
Takovýho políčka jsem si tam ani nevšiml. Jinak se nemusí vyplňovat ten útržek a údajně ani adresa majitele účtu (to např. na složence ČSOB vůbec nebylo).
Má pocit, žes to tady už řešil (že kalkulačka to počítá špatně) a že Ti to bylo i položkově vypsáno: doporučené psaní 44,- + dobírka 14,- + poukázka A 44,- = 102,-. (Není to tak složité, že ne?)
Hlavne uz nemusis vypisovat ten podaci listek, to je takova uspora casu, penezi u me nevyjadritelna. Zak. karta = zadne podaci listky u cehokoliv na “doporucene”.
u te equa bank vrací 44kč , ale jen při platbě v hotovosti píší.. takže složenku na dobírku zaplatit kartou nemůžu ?
má někdo nápad, jak si nechat dobírku posílat na hlavní poštu, když na"bečkové" poště berou jen karty Era a já bych rád platil KK HB ? (jedině balík na postu … ,ale obyč. doporučené psaní asi spadne pod můj obvod na poštu bez čtečky..)