od fremantle 14. 2. 2019 18:27
O Šikovnou kartu jsem si vloni zažádal - plánoval jsem nákup u jednoho z partnerů programu a cashback několik tisícovek byl docela příjemný. Nicméně neobešlo se to bez reklamace - nejprve mi připsali jen základní odměnu 1 %, naštěstí to vyřídili relativně rychle a zbytek odměny připsali v řádu dní.
Se schválením kupodivu problém nebyl, leč mi Premiu kartu kdysi vypovědeli z důvodu, že "nebyla využívána účelově". Určitou výhodou je i možnost zahození poplatku za vedení do koše, podobně jako u Air Bank, nicméně lze to využít pouze šestkrát, tím to ale asi končí. U Premia karty se poplatky neúčtovaly v případě, že na úvěrovém účtu nedošlo k pohybu a byl vyrovnaný, ale v případě Šikovné karty to neplatí (jinak by mohlo být zajímavá spekulace si kartu ponechat kvůli plánovanému sloučení s Monetou a teoreticky tak mít kartu s obecnou 1% vratkou od Monety). Více výhod zřejmě karta nemá - do Curve ji přidat nelze a kurzy pro cizí měny má špatné (pokud by aspoň šla přidat do Curve zvážil bych si její ponechání). Výpověď nakonec proběhla taky bezbolestně, stačilo jim poslat mailem formulář.