Díval jsem se na podmínky premia karty s tím, že jim napíšu email, co si to dovolují. Nikde jsem ale nenašel to, že nesmí kartu zablokovat před doručením výpovědi poštou.
Podle § 6 "Vaše právo používat kartu a právo držitele karty zaniká:...c) výpovědí smlouvy.
Podle § 8 "Výpověď smlouvy o platebních službách je nutné
zaslat druhé smluvní straně písemně. V případě výpovědi dojde k blokaci karty.
Podle § 8 sice Výpověď nebo odstoupení od smlouvy Vám doručíme formou doporučené zásilky (popř.doporučené zásilky do vlastních rukou). Pokud si zásilku nevyzvednete do 10 dnů od jejího
uložení, považuje se poslední den této lhůty za den doručení. To platí i v případě, že jste
se o uložení zásilky nedozvěděl(a) (tzv. fikce doručení). Fikce doručení platí, i pokud nám
neprodleně písemně neoznámíte změnu, ale to jsou dvě různé věci.
Chápu to tak, že výpověď je platná a účinná od okamžiku odeslání; druhá věc je ale, kdy se to člověk doví a jak.
Nikde není napsané, že výpověď je účinná až okamžikem doručení. Takže můžeme být rádi, že nám poslali informativní email, abych věděli, co se děje; karta skončí 2 měsíce po datu toho mailu.
Samozřejmě, pokud někdo najde způsob, jak je dostat na porušení vlastních podmínek, budu rád; já to v tom ale nečtu (doručování je jedna věc a výpověď druhá).