Revolut

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Michalisko66 4. 9. 2024 20:16

PatrikChrz: já se divím, že už nejsi někde na bankovním blacklistu :P
Michalisko66
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 5. 9. 2024 03:35

Rozdělit ne, sloučit (více zásilek zaplatit najednou) ano (ale to nijak nezapadá do "business plánu" )

-- 5. 9. 2024 03:37 --

Michalisko66 píše:PatrikChrz: já se divím, že už nejsi někde na bankovním blacklistu :P

Na celorepublikovém ještě ne, ale u Unicredit a Maxbanky ano a u ČSOB, ČS a Raifky asi nějaký "gray list" :).
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod vpe 5. 9. 2024 07:44

On nejaky celorepublikovy existuje?
stepano píše:Já na poště nebyl několik let, tak nevím. A to se vyplatí? Koukám do ceníku a pošta si účtuje poplatky podle zaplacené částky.

Ano u dobirky si posta uctovala v letech cca 1990-2010 : cena zasilky + pojisteni + sluzba dobirka + cena postovni poukazky podle vyse castky

Jak je to dnes - to nevim. Stačí se podívat do ceníku pošty.

Diky temto expertum co takhle toci penize, rekneme tomu treba tragedie obecni pastviny (Jedinec maximalizuje hladově je užitek pro sebe na úkor ostatních), banky davaji platby kreditkou (na poste, na revolutu) do vyluk bonusu a tedy kvuli par hamham jedincum vevysledku prijdou o bonus stovky a tisice tech poctivych.
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod tlamik5 5. 9. 2024 13:58

Dceři skončil Revolut <18, resp. založila si svůj Revolut účet, přes moje doporučení. Já ji poslal peníze, jenže v nesplněných podmínkách pořád visí Přidejte peníze na svůj účet (Prostřednictvím debetní karty nebo bankovního převodu). Ať mi někdo vysvětlí, když Revolut chce, aby byl tvojí jedinou bankou, tak jak toto má člověk splnit ? Dcera samozřejmě jiný účet ani kartu nemá. Půjde to nějak obejít ?
tlamik5
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dvorik 5. 9. 2024 14:18

At si zalozi teda jeste jiny na overeni.
Treba Raifka ma ted akci 1000 Kc pro doporucijiho (mohu poslat link jestli nemas pro dceru vlastni) a pote 3000 Kc odmena pro dceru. Prace asi na 5min.
Tim splnis Revolut podminku a jeste vydelas na Raifce.
Odmena 3500 Kc u Raifky, 1600 Kc u Ceske sporitelny, Curve 500 Kc, SkipPay 500 Kč, Revolut 600 Kc. Napiste si o odkaz.
Dvorik
Mírně pokročilý

Tento příspěvek byl odstraněn.
alllife

Odeslat příspěvekod Milos 5. 9. 2024 14:24

@tlamik5: Peníze do Revolutu pomocí bankovního převodu nepošleš. Zkusil bych dobít její CZK účet normálně pomocí některé tvojí platební karty. Pokud to nepůjde napřímo, tak by to mělo jít přes platební link.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod tlamik5 5. 9. 2024 14:29

Nevím, no, u přidání karty na jejím Revolutu to píše, že karta vedená na vaše jméno, ale třeba to je jen výstraha a projde to
Naposledy upravil tlamik5 dne 5. 9. 2024 14:45, celkově upraveno 1
tlamik5
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 5. 9. 2024 14:35

Tak zde je kdyžtak návod, jak si nechat poslat peníze přes platební link https://help.revolut.com/cs-CZ/help/tra ... t-details/ Přes platební link jí peníze může kartou poslat kdokoliv.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Dvorik 5. 9. 2024 14:44

To muze poslat i pres https://revolut.me/JejiNickName
Ale to je k nicemu, ty penize musi prijit z karty na jeji jmeno.
Odmena 3500 Kc u Raifky, 1600 Kc u Ceske sporitelny, Curve 500 Kc, SkipPay 500 Kč, Revolut 600 Kc. Napiste si o odkaz.
Dvorik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tlamik5 5. 9. 2024 14:47

kterou nemá :)
Asi to zkusím s tou Rajfkou, mám tam aktivní účet.
Ještě možná bych mohl zkusit přidat do dospělého Revolutu tu dětskou kartu, která je na její jméno.
tlamik5
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 5. 9. 2024 14:54

Dvorik píše:To muze poslat i pres https://revolut.me/JejiNickName
Ale to je k nicemu, ty penize musi prijit z karty na jeji jmeno.

Však https://revolut.me/JejiNickName je platební link :-)

Že peníze musí přijít z její karty, to v podmínkách nikde neuvádějí. Uvádějí pouze to, že se nepočítají peníze z interních převodů od jiných zákazníků Revolutu, viz. https://help.revolut.com/cs-CZ/help/ref ... -campaign/
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod tlamik5 5. 9. 2024 14:58

No, ale taky tam je, že
Klepněte na možnost „Přidat peníze“.
Klepněte na možnost „Změnit“, abyste si vybrali svou preferovanou metodu dobití (pro splnění kroků za doporučení musí být zvolena karta, Apple Pay, Google Pay nebo bankovní převod).

O tom linku na poslání peněz někým cizím tam nic není, byť to ani nezakazují.

Ale klidně uděláme pokus, to nás nezabije
tlamik5
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 5. 9. 2024 15:00

Přesně tak, za zkoušku nic nedáš ;-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod tmx643 5. 9. 2024 15:03

Na Revolut jdou poslat převodem eura zdarma, nebo to říká, že ta částka musí být v korunách? Určitě jistější než dobíjet to cizí kartou.
A platební odkaz dle mého není dobití účtu, takže to taky nejspíš nesplní ty podmínky.
tmx643
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka