Revolut

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 15. 7. 2024 17:08

To byla asi nějaká atypická nabídka :hm Obvykle jsou ty nabídky na plán Premium zdarma bez jakýchkoliv závazků a když si člověk neobjedná Premium kartu, tak ten Premium plán může po dvou měsících zcela bezplatně zrušit.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Lafayette16 15. 7. 2024 22:37

Revolut ruší cashback u Metalu. Takže ani to 1% mimo Evropu nebude, ani 0,1% v Evropě.
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod peter23p 16. 7. 2024 07:29

Tak v tu chvíli je ten plán absolutně nezajímavý, kvůli kovové kartě si ho nikdo platit nebude.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod jir.vesely 16. 7. 2024 09:01

Cashback 0.1% nebyl zajímavý ani předtím. To mnohem víc dostanu za ty RevPoints, které právě tento cashback nahrazují. A s tím nikdo bych byl opatrný. Minimálně jeden bude ;)
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod xls 16. 7. 2024 09:13

Jsou s tím spamováním už fakt trapný: buď přitáhnout lidi, nebo nachytat na dražší tarif, pod pláštíkem spořicího účtu natlačit fondy... a to všechno s absolutně zmatenými podmínkami, které většinou ani nejsou v ČJ. Kdyby měli fungovat jako český subjekt, tak mají neustále v zádech ČNB a arbitra.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod wit.cz 16. 7. 2024 09:57

ČNB je bezzubá a arbitr není schopný ani rozhodovat v zákonných lhůtách, ale jinak souhlas, že je to divočina.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod Lafayette16 16. 7. 2024 10:29

A navíc ruší i Smart Delay. Daly se zaregistrovat lety a při zpoždění dal Revolut vstup do letištního salonku.
Také už to nebude.
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod jir.vesely 16. 7. 2024 12:49

Tohle mi taky přijde škoda. Byl to takový dobrý benefit "pro všechny případy". Akorát jsem si teda vždycky říkal, jaká je reálná šance, že to půjde někdy uplatnit. Já teda mám celkem štěstí a ty zpoždění se mi vyhýbají, ale když si vybavím ty případy, kdy by se to dalo využít, tak aerolinky (1x Lufthansa, 1x KLM) nás napínaly tak, že by to podle mě stejně využít nešlo. Tam je totiž podmínka, že musí být zpoždění 2h, jenže v praxi ta aerolinka zahlásí půl hodiny, po tři čtvrtě hodiny čekání to změní na hodinu a půl a pak se po takových kouskách člověk dostane na 3... Zajímalo by mě, jestli tady má někdo zkušenost, že měl let, který měl zpoždění víc než 2h a přitom to aerolinka hned "přiznala". Těžko říct, kolik jsem měl letů... Asi to bude do stovky. A zpoždění víc než 2h si vybavuju jenom 2 a ani v jednom případě jsem to nevěděl hned.
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Lafayette16 16. 7. 2024 12:59

Měl jsem teď v červnu zrušený let z DAR-JED (a dali nás na následující), poukaz do salonku jsem od Revolutu dostal, nicméně pozdě, přišel mi, když už jsme byli v Jeddě. Zkoušel jsem ho uplatnit tam a to nešlo, byl platný jen pro letiště DAR.

-- 16. 7. 2024 14:59 --

Takže připadá mi to škoda, že už to v nabídce nebude, i když praktické využití asi zase tak moc nebylo...
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod xls 16. 7. 2024 13:29

Jo, většinou to posouvají po půlhodinách, ale, co si pamatuju, tak 2x ohlásili delší čekání hned: jednou prasklé čelní sklo, podruhé přišla sms, ať na odbavení přijedu o 3 hodiny později (to jsem tam ale byl tranzitem a právě jsem vcházel do letiště).

Kromě vstupu potřebujete mít i štěstí se do salónku vůbec dostat, bývá to přecpané a pak upřednostňují často zákazníky s cash.

Jinak Revolut kromě toho, že pořád něco cpou, tak to, co nacpou, ještě neustále osekávají. Pro mě je podobný přístup naprosto nepřijatelný. Budu sedět na základu a všechno ostatní mám zajištěné s vyšší spolehlivostí jinde.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod Lafayette16 16. 7. 2024 13:41

Mám předplacený Metal do konce roku, takže zatím určitě pokračovat budu.
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod jir.vesely 16. 7. 2024 13:59

No já do září, ale zatím mi to vychází pořád na pokračování. Roční poplatek zaplatím jenom z RevPoints na ubytování. Pokud se tohle nějak zhorší, tak to za rok downgradnu a je to. O nic nejde :)
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Lafayette16 16. 7. 2024 16:49

Zatím jsem zkoušel ubytování přes Revolut dvakrát a ani jednou mi to nevycházelo zajímavě. Co tam tak je, že to stojí za to?
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod jir.vesely 16. 7. 2024 19:24

Záleží asi na místě a možná i typu zařízení. Já tam nacházím pravidelně ubytování, co se mi líbí a je za dobrou cenu. Ale třeba před měsícem na výletu na motorce bylo Rakousko a Chorvatsko nic moc - vybral jsem si líp na Bookingu. Obecně mi ale Revolut přijde lepší na ty "hezčí" ubytování. Na lowcost to úplně není.
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Lafayette16 16. 7. 2024 23:40

Úplně lowcost jsem asi nemyslel, ale spíš jsem hledal pro rodinu s dětmi. A tam jsem zatím vždy našel lepší přes Booking.
Lafayette16
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka