Revolut

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod losalamos 23. 7. 2024 20:44

@kivalsj zřejmě ti trochu uniká rozdíl mezi Revolutem a Curve.
Z tohoto pohledu můžeš mít v Revolutce zaregistrovaných několik dobíjecích karet. Ale stále funguješ na principu dobíjení. Nemáš předem nabito, nezaplatíš. Při platbě si Revolutka na tvoje karty nesahá.
V Curve máš registrované karty. Před platbou musíš mít na vybrané kartě peníze, Curve ti z té které konkrétní karty při platbě strhne příslušnou částku.
losalamos
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kivalsj 24. 7. 2024 13:26

Díky za ochotu pomoct ;-) To, co píšeš, samozřejmě znám. Já jen reagoval na text od kikina999. Píše: "Mám v Revolutu nahránu kartu Curve na dobíjení,". Tím zřejmě myslel "zaregistrovanou" na dobíjení. Karty se "nahrávají" do Curve. No jo, jsem asi zbytečný puntičkář a poznámku k jeho příspěvku jsem myslel tak malinko i s úsměvem...mohl jsem ke své reakci přidat smajlíka, že? :-) :-D
kivalsj
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod losalamos 24. 7. 2024 14:41

Áha. Možná mi utekla posloupnost. Třeba to pomůže uživateli @kikina999.
losalamos
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 25. 7. 2024 10:08

kikina999 píše:Mám v Revolutu nahránu kartu Curve na dobíjení, kde tahám peníze z kreditek. Budu potřebovat dobít cca 60 000,00 Kč, nikde jsem nenašel žádný limit. Proto se chci zeptat, zda existuje limit denní, měsíční, roční..., pokud ano, tak zda jde navýšit, a případně jak. Díl. :-)

Revolut žádný limit pro dobíjení kartou nemá.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Lafayette16 25. 7. 2024 10:21

Nějaký limit tam ale bude. Za poslední týden jsem shodou okolností dobíjel Revolut několikrát většími částkami a jeden den mi to napsalo, že týdenní limit je vyčerpán.
Zkoušel jsem různé karty z různých bank, ale vše stejné.
Evidentně tedy nějaký nedokumentovaný limit na dobíjení existuje.
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod milanBrno 25. 7. 2024 10:44

Ano, limity tam jsou (ikdyz skryte) a jsou ruzne pro dany typ dobijeni (vyssi limit je u dobijeni primo kartou a nizsi u GPay ci APay).
Kazdopadne se postupne zvysuji (kazdy to ma tedy jinak).
Je potreba vyzkouset...
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 25. 7. 2024 11:17

Dlouhodobě dobíjím Revolut několika kartami v sumě kolem 500tisíc v rámci jednoho dne. Při dobíjení pomocí GooglePay je skutečně limit (asi 400tisíc), při přímém dobíjení kartami uloženými v Revolutu jsem na žádný limit nenarazil.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Lafayette16 25. 7. 2024 11:37

Je pravda, že jsem dobíjel přes Google Pay. Ten limit 400.000 přes Google Pay asi odpovídá, to bude ono.
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod minarjo 25. 7. 2024 13:36

Tak v Británii bankovní licence konečně po třech letech udělena: https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika ... i-40481646
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Lenka_2 25. 7. 2024 15:50

A co z toho pro našince plyne?
Lenka_2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod minarjo 25. 7. 2024 17:03

Našinci, stejně jako ostatní z EU, už využívají jejich licenci EU (Litva). Já jen, že už i Britové coby občané mimo EU se po třech letech čekání konečně dočkali, tamní orgány byly důslednější kvůli průserům Revolutu z minulosti :).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod dr._lukas 28. 7. 2024 23:28

Vysledoval jsem nyní na dovolené, že během víkendu sice navyšují kurz při směně např. z CZK na Euro, ale při platbě kartou ne..dnešní nákupy mýtného i v obchodě vyšly shodně na 25,42 za euro ;-)
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 29. 7. 2024 04:59

A jaký kurz tedy vycházel ve stejný čas pro směnu? Ať máme nějaké porovnání.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Lafayette16 29. 7. 2024 08:10

Mně to ukazovalo v sobotu 25,55.
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 29. 7. 2024 09:16

dr._lukas píše:Vysledoval jsem nyní na dovolené, že během víkendu sice navyšují kurz při směně např. z CZK na Euro, ale při platbě kartou ne..dnešní nákupy mýtného i v obchodě vyšly shodně na 25,42 za euro ;-)

Jasal bych, az to bude zauctovane. Dej vedet.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka