Nene, pořád Ultra. Ale prostě najednou u všech včerejších transakcí vidím "Cashback plánu - 0,4%".
Dnešní transakce ještě nejsou dokončené, takže tam zatím nevím.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
slavo963 píše:retron píše:do středy D+1 až 2 ZPSPUN Spořka, od čtvrtka minulého týdne v režimu D+0 ze CITI, limit je 15200 + možná nějaké drobné, na účet dorazilo po poledni
Opet jsem se nejspise trefil do D+1/2/3(uvidime), dnes rano prevod nizsi tisice a samozrejme nedoslo, takze pech.
Milos píše:dropino píše:Ahoj,
jsem trochu volajako zmatený.
Mám program standard a v budoucnu mě čeká platba cca 20 000 Kč v Maďarsku na místě. Mám navýšený týdenní limit do 25 000 Kč,ale našel jsem pouze info, že při bezkontaktní platbě je limit 150 €. Znamená to, že při kontaktní platbě se zadáním pinu projde jednorázová platba do výše týdenního limitu?
Dík za objasnění.
O jakém týdenním limitu 25000Kč to mluvíš? Revolut nemá žádné týdenní limity. Na kartě nejsou nastavené žádné limity, omezením je pouze aktuální částka, kterou máš na účtu k dispozici. Osobně provádím kartou Revolut klidně třeba jednorázovou platbu 400tisíc Kč. Platba lze provést kontaktně i bezkontaktně, musí se ale zadat PIN.
Nepleteš si ten limit 25000Kč (1000EUR) s měsíčním limitem pro směnu peněz bez příplatku?
peter23p píše:Do RB a CS to chodívalo přes rakouskou Erste bez ohledu na částku a vždy to bylo se jménem.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků