Stránka 210 z 243

Re: Revolut - zkušenosti

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2020 17:02
od eLzyx
hm, možná. No uvidím, jestli se mi podaří dostat na nějakou živou potvoru podporu

Re: Revolut - zkušenosti

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2020 18:09
od Lafayette16
Já tedy předpokládám, že změna bude jen u Eurového účtu. Ani mě nenapadlo uvažovat o tom, že bych přišel o UK účet...

Re: Revolut - zkušenosti

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2020 18:34
od eltrebor
Zásadní změnou pro české zákazníky Revolutu je změna země případného sporu. Vztah mezi českými zákazníky a Revolutem se nově bude řídit litevským právem (případná žaloba musí směřovat k litevskému soudu) a regulátorem je Litevská národní banka (případné stížnosti tedy opět k této bance). Do té doby se řídil britským právem.

https://www.mesec.cz/aktuality/revolut- ... dve-zmeny/

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 4. 2020 18:52
od suram
Platební kartu měnit kvůli tomu nebudou?

Re: Revolut - zkušenosti

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 5. 2020 18:09
od mikocz
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat na fungování nabíjení peněz na Revolut.

Donedávna jsem měl trvalý pobyt v zahraničí (Švýcarsko). Revolut jsem si nabíjel bankovním převodem na místní Švýcarský IBAN bez poplatků.

Přestěhoval jsem se do ČR, změnil adresu v Revolutu a teď nabíjení přesně nerozumím. Mám hlavně tyto dvě otázky:

1) Mohu nabít CZK bez poplatků jinak než platbou kartou, tedy bankovním převodem? Vidím tam jen britský IBAN začínající GB... a pokud bych teoreticky použil tento převod, o jakých poplatcích se reálně bavíme? (Moje banka Airbank, jestli to hraje roli)

2) Mám ještě ze Švýcarska účet v CHF. Změnou adresy jsem přišel o možnost bezpoplatkového nabíjení jak platební kartou tak přes místní IBAN. Je tedy nějaká možnost jak bez poplatku dostat tyto CHF na můj Revolut účet (i třeba před jinou firmu)?

Děkuji.

Re: Revolut - zkušenosti

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 5. 2020 14:41
od čulibrk
Revolut zásadně dobíjím kartou, u "Personal" karet je to zdarma.

Dá se teď někde v ČR vybrat s Revolut kartou z bankomatu CZK zdarma?

Re: Revolut - zkušenosti

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 5. 2020 14:55
od retron
Dá, např. ČSOB, AirBank, RB, KB, ale pouze do limitu 4500 za měsíc u standardního tarifu.

Re: Revolut - zkušenosti

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 5. 2020 22:05
od slavo963
Zkoušel někdo Swift platbu CZK z české banky do Revolut? Jaké byly poplatky?

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 5. 2020 07:01
od robbert
Dozaz: co všechno potřebuji pro instalaci aplikace do nového telefonu? Účet mám dlouho, měním telefon, tak jak to provést. Díky.

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 5. 2020 07:07
od suram
Tak to bys mohl otestovat, jestli lze mít appku funkční na více telefonech najednou.

Re: Revolut - zkušenosti

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 5. 2020 07:27
od Lafayette16
Určitě to možné je. Měl jsem to takto jeden čas. A vlastně asi ještě mám (ale už to nepoužívám na obou telefonech).

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 5. 2020 09:48
od robbert
Já ji nechci mít na dvou. Měním telefon a ptám se, co si připravit na přenos aplikace na nový? Každá banka to má jinak.

Re: Revolut - zkušenosti

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 5. 2020 13:14
od Lafayette16
Nepamatuju si vůbec řádné komplikace, takže prostě jsem si to asi jen nainstaloval a jelo to.

Re: Revolut - zkušenosti

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 5. 2020 14:32
od minarjo
Klíčem u Revolut účtu je snad jenom email. Přihlášení tedy nabízí buď přímo zadáním emailu (+klik na odkaz v něm), nebo možná umí i přihlášení emailem Účtu Google, kde pak není třeba už na nic klikat (tyto dvě varianty má i Curve, zde to je pokud pamatuji hodně podobné, maximálně tam bude ještě ověření čísla mobilu SMSkou).

Re: Revolut - zkušenosti

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 5. 2020 14:49
od VVNP
robbert> Nedávno jsem si tím taky prošel, jenom těch bankovních appek mám asi 9.
Některé byly v pohodě, Revolut tuším byl jeden z nich. Největší opruz Richie, ale tam pomohla nově vydaná aktualizace. A pořád jsem zapomínal vygenerovat si nový kód v ČSOB bankomatu - tak jsem se nemohl dostat do IB, protože používám jejich Smart klíč. A dost velký problém byl chyba u zadaného telefonu v UCB, kde systém ukazoval 2x mezinárodní předvolbu a neposílalo mi to správně smsky (to si případně zkontrolujte v nastavení).