Stránka 229 z 266

Re: Revolut - zkušenosti

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 10. 2020 20:47
od alfas123
Ja som mal podobný prípad s Google pay a KK od Monety. Cez Google pay to nešlo dobit zadarmo, ale na priamo našťastie ano
V mojom prípade však prvy pokus zlyhal a drihy pokus uz mal poplatok, tak som nepokracoval a skúsil napriamo

Re: Revolut - zkušenosti

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 10. 2020 21:09
od peter23p
Teď jsem schválně zkoušel dobýt přes Google pay z kreditky CS a tam je to bez problému. Jediné co se liší tak číslo za hvězdičkou v popisu transakce za názvem Revolut ale MCC kód to není. Tak sem zvědavej jestli za to bude taky bonus.

Re: Revolut - zkušenosti

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 10. 2020 15:18
od stanickses
Muze prosim nekdo s RB multimenou potvrdit/vyvratit pri top-upu USD do Revolutu castka strhne z USD? Napr. mam na RB 1000Kc a 10$ a na Revolutu dam dobit 10$ tak se z RB strhne castka na dolarovem uctu pokud castka staci.

Re: Revolut - zkušenosti

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 10. 2020 16:44
od treborit
potvrzuji, pokud mas ale hlavni ucet v CZK, tak se nejdriv castka blokuje v CZK, pak se ale uvolni a korektne odecte 10 dolars z dolaroveho uctu .... otestovano mnohokrat s USD, EUR ...

Re: Revolut - zkušenosti

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 10. 2020 20:17
od A1rh-
dnes jsem dobíjel Revolut přes CRV/KK ČS a nabídlo mi to, jestli nechci dobít v PLN. Dřív to byly libry, čekal bych spíš litevskou měnu.

Re: Revolut - zkušenosti

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 10. 2020 21:14
od drkarel
Jo, tohle mi dělá furt, jednou GBP, jednou PLN. To s Litvou nesouvisí.

Re: Revolut - zkušenosti

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 10. 2020 06:29
od alfas123
Ja som s Curve nikdy nedobijal, lebo odo mňa to chcelo vždy poplatok

Re: Revolut - zkušenosti

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 10. 2020 09:51
od filip893
A1rh- píše:dnes jsem dobíjel Revolut přes CRV/KK ČS a nabídlo mi to, jestli nechci dobít v PLN. Dřív to byly libry, čekal bych spíš litevskou měnu.


Litva je již více než 5 let v eurozóně.

Re: Revolut - zkušenosti

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 10. 2020 17:26
od minarjo
To s tím dotazem/poznatkem výše nijak nesouvisí, kde je Litva/Revolut. Zde je problém jen ten, že Revolut nedokáže vždy správně rozpoznat zemi Curve karty dle jejího BIN (prvních 6 cifer čísla karty), mají v tom v Revolut nějaký bordel (možná to platí i pro jiné zahraniční karty, nejen ty od Curve). I mně to při dobíjení Revolut skrz Curve někdy hlásí že karta je britská (nabídka dobití GBP) a jindy polská (PLN), přitom jde stále o tu samou Curve - nevěnuji tomu pozornost a dobíjení v CZK potvrdím. Revolut si v těch BIN datech má udělat pořádek, nebo ať ta upozornění na kartu v jiné měně raději vypne...

Re: Revolut - zkušenosti

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 10. 2020 11:25
od SirDandy
Ahoj, chci se zeptat k pojištění telefonu u Revolut. Co když mám telefon koupený na firmu a ne jako soukromá osoba? A dá se pojistit na 2 roky? Děkuji

Re: Revolut - zkušenosti

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 10. 2020 20:59
od M2M
Chci poslat CZK na revolut účet, kdde je možné to poslat na banku 5500.Je nutné zadat referenci. Co to je? Je to variabilní symbol?

Re: Revolut - zkušenosti

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 10. 2020 21:23
od jumpmans
zprava pro prijemce
ale pro jistotu to muzes dat i do variabilniho symbolu.

Re: Revolut - zkušenosti

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 10. 2020 21:24
od peter23p
Reference musí být napsaná u platby ale už je jedno kde. Takže jestli jí napíšeš jako VS a nebo do zprávy pro příjemce je jedno. Příjde obojí.

Re: Revolut - zkušenosti

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 10. 2020 22:11
od treborit
Me se vratila platba, kde reference byla JEN ve variabilnim symbolu ... zadavam ji tedy v obojim a to dojde.

Re: Revolut - zkušenosti

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 10. 2020 11:14
od peter23p
Osobně jsem zkoušel zadávat referenci jen do VS, jen do zprávy i do obojího a přišli všechny tři minutu po sobě.