Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Aha, nechce se mi to hledat, ale teda viden vpohode, praha vpohode, moskva vpohode a treba va asii jako taipei, narita, shanghai? Ne, ze bych tam lital nekolikrat rocne, ale na tech prestupech bych si mozna vzpomel a vyuzil to, kdyz by to tam bylo, spis bych teda si zapomeleR99 píše:V Praze na T1 jsem měl, jak jsi správně opravil, na mysli "MasterCard Lounge Praha".
A do salónku Air Lounge ve Vídni vezmu jakožto držitel Priority pass, také doprovod zdarma (v rámci 4 volných vstupů k Erste Premier)? Nebo ty 4 volné vstupy jsou použitelné pouze pro držitele Priority pass a doprovod vždy něco doplácí ?
PatrikChrz píše:Mám pocit, že se mluvilo o nějakých 29 EUR (plná cena vstupu)
-- 31. 8. 2019 18:23 --
...podle mého názoru ti přeúčtují to, co jim naúčtu je Lounge Key a ta bude mít cenu jednotnou pro všechny salonky
Při vstupu do salonku uveďte, že využíváte službu LoungeKey, prokázat se můžete kteroukoli kartou Erste Premier. Pro sebe a své hosty můžete využít 6 vstupů v kalendářním roce ZDARMA, poté Vám hradíme 50 % z ceny dalších vstupů. Vstup pro děti a možný počet hostů se řídí podle pravidel jednotlivých salonků, doporučujeme si ověřit před cestou.
PatrikChrz píše:To jo, ale tady se řeší, kolik je těch 50 % z něčeho, když nevíme, co je to něco, mám pocit, že se někde objevila cena 29 EUR (plná cena, tj. nadměrný vstup bude 14,50)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků