Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
O 4 minuty později pak další e-mail s výpisem v PDF. U obou e-ailů je jako odesílatel uveden e-mail edokumenty@moneta.cz. Zajímá mne o co se jedná, protože mi to připadá trochu podezřelé. Vím, že banky často informují, že nikdy nežádají e-mailem o zadávání hesla nebo jiných přihlašovacích údajů a nyní MONETA po mne chce zadat heslo kterým má být moje tel. číslo. Asi se nejedná o žáden podvod a takto tato banka asi zasílá výpisy e-mailem. Před nedávnem jsem v IB našel možnost nastavení zasílání výpisů e-mailem a tak jsem si to tam nastavil. Toto by proto asi měl být můj první výpis z této banky zaslaný e-mailem. Doposud jsem byl zvyknutý, že banky které zasílají výpisy e-mailem (kdysi mBank a ČSOB) mi ho zasílaly nezaheslovaný.Vážená klientko / Vážený kliente,
v příloze následujícího emailu Vám zašleme zaheslovaný dokument.
Přílohu otevřete dvojitým kliknutím myši a následným zadáním hesla – tím je telefonní číslo Vašeho mobilního telefonu, které jste zadal/a nebo potvrdil/a při založení služby.
Pokud budete mít jakékoli dotazy, kontaktujte náš zákaznický servis na tel. čísle 224 443 636 nebo nám napište na online chatu na našich webových stránkách http://www.moneta.cz
Na tento email prosím neodpovídejte, je odesílán automaticky.
S přáním hezkého dne
Vaše MONETA Money Bank
blackwork píše:Zkoušel někdo rušit v aplikaci účet u jiné banky? Mám zažádáno o zrušení Era.
Povedlo se to bez toho aby vás pak ještě tahali na pobočku? (což bytostně při rušení nesnáším)
Jde to využít vícekrát jako "rušič" účtů?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků