Máte někdo ověřeno, že lze využít souběhu akcí na založení soukromého běžného účtu Tom Plus i podnikatelského účtu, tzn. inkasovat 2x 1000 Kč za založení obou? Podle bodu 2.4 (shodně v podmínkách obou akcí) se to zdá možné.
Mohl by nekdo prosim napsat jak je na tom ted Moneta smenarna s EUR/CZK kurzy? Hledam jak nejvyhodneji nakoupit eura a narazil jsem na tohle, ale nechce se mi zakladat ucet jenom proto abych mohl zkontrolovat kurzy... zajima me jak si vede v porovnani s revolutem, ktery ma sice dobre kurzy, ale nechcu riskovat ze mi hned bloknou ucet kdyz tam u nich z cista jasna koupim 5K eur a hned vyberu, tech horror stories je docela dost.
Jasně, nastavil jsem si periodu "první čtvrtek po posledním dnu předchozího měsíce", asi. Normální měsíční výpis. A dokonce mi o tom poslali email, že pro mě mají nový výpís. Třetího září.
Já informace z dokumentu neinterpretuju tak, že Spořící 6 trvá do konce listopadu, jen to, že všechny spořící účty a spoříta s čísly hodlají sloučit od začátku prosince v jedno. O tom, jak dlouho bude trvat úročení 1,5% p.a. tam není ani slovo.
PS: Mimochodem, jaký je rozdíl mezi spořící a spoříto?
Kdo má zájem o Twisto a chce bonus 300 Kč, mrkněte mi do zájmů v profilu.