Ono je spíš docela blbé, že debetky MMB (nicméně to se dosud týká i dalších bank) mají docela nízké denní hotovostní limity na hotovostní výběry, embosované snad jen 50 tisíc Kč, Maestro dokonce jen 30 tisíc Kč... Já jsem jednou před pár lety kvůli tomu výběr u účtu Genius Gratis na pokladně využil, naštěstí od té doby už MMB má aspoň převody v režimu D+0 do 12:00 hod.
Jinak v současnosti už nevidím rozumný důvod proč preferovat Genius Gratis účet vůči Tom účtu, i když sám mám ještě oba (počítal jsem, že Tom účet bude při jeho uvedení zpoplatněný a po skončení kampaně s úročením 3 % p.a. ho akorát vypovím, ale nyní jen kvůli tomu chodit na pobočku nemá smysl) - spíš přemýšlím, že bych oba ukončil (i ten Gratis jsem využíval minimálně), ale když mám ještě kreditku MoneyCard Smart, tak si účet ještě nechám.
Prakticky jediné smysluplné využití účtů u MMB je asi jen možnost získání platební karty Visa nebo Maestro, pokud někdo po nich z nějakého důvodu touží bez nutnosti plnit jakékoliv podmínky (u Tom účtu je dokonce výběr v zahraničí bez poplatku, takže se Visa může hodit jako záložní karta, ale MMB si to drsně vybere na nejhorším kurzu v ČR - ano, ještě horší než u mBank)... Ale ještě někdy se objeví zajímavé kampaně u bene+, tam se taky může hodit mít kartu.
Jarda_123 píše:Dobrý den, Mohu ještě využít Váš promo kód?Budu si zakládat účet Tom u monety.
Můžeš využít kohokoliv kód, je to jen na tobě, komu chceš přihrát stokorunu za otevření účtu.