Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Existuje když ho vidím už v IB a mobilní aplikaci, ale je otázka jestli je i aktivní a použitelný. Nerad bych tam zasílal nějaké peníze a pak pátral kde jsou když z jedné banky odejdou a u MMB na ten Spořící 2 nedorazí a až po několika dnech se vrátí zpět.drkarel píše:Řekl bych, že účet existuje a peníze na něj nakonec připíšou.
Já ale žádnou smlouvu k tomu SÚ Spoření 2 nemám. Při zakládání účtu byly k dispozici ke stažení Parametry spořicího účtu a Předsmluvní informace spořicího účtu a to mám i v IB. Nevím ale jestli ty Předsmluvní informace spořicího účtu nahrazuji smlouvu nebo jsou její součástí, ale je v tom mj. uvedené toto:wit.cz píše:Jakmile máš ve smlouvě číslo účtu a pošleš na ně peníze, tak je banka ve prospěch toho účtu připíše.
Banka tímto potvrzuje, že podle návrhu Klienta uskutečněného Elektronickou instrukcí bude Banka Klientovi poskytovat
produkt Spořicí účet s níže uvedenými parametry.
Spořicí účet
Číslo: XXXXXXXXX/0600; Název spořicího účtu: SÚ Spoření 2; Měna: Kč; Datum založení: 30.06.2019; nejpozději následující pracovní den.
Marek Lutonský píše:stepano píše:Zkouším si založit účet online a po nahrání dokladů při podpisu smlouvy mi nejde stáhnout PDF s obsahem smlouvy. Rozhodně to nemíním podepisovat aniž bych viděl co podepisuji. Měl jste někdo podobný problém?
Teď jsem stáhl jak předsmluvní dokument i samotnou smlouvu. Stačilo kliknout na odkaz, PDF se otevřelo v novém okně.
iglooo píše:13. Klient je oprávněn sjednat si k Spořicímu účtu Internet Banku. V případě, že Klient nemá u Banky veden žádný Běžný korunový účet, není k tomuto Spořicímu účtu služba Internet Banka zpoplatněna.
=>
Ten, kdo si kromě spořicího účtu založí/má také běžný účet, tak bude měsíčně platit 49 Kč za IB.
Tak určitě.
MirekM. píše:SÚ 1 zrušen v pátek odpoledne, 200 Kč ihned převedeny systémem na určený BÚ v Monetě. SÚ 2 založen v sobotu dopoledne, v sobotu večer převedeny 200,něco Kč z BÚ v Monetě na SÚ 2. Transakce provedena (disponibilní zůstatek je 0,něco Kč) jen zobrazený datum provedení u BÚ a SÚ 2 je až 1. 7.
.357 píše:Od 1.9.2019 bude KK Smart vracet už jen 3%...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků