Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
čulibrk píše:Tak 1.8.2020 až skončí 1,5 % na spořícím účtu, tak se konečně rozloučíme.
dr._lukas píše:čulibrk píše:Tak 1.8.2020 až skončí 1,5 % na spořícím účtu, tak se konečně rozloučíme.
To se ovšem týká původního spoříta ne? Ty co byli založené v květnu nadále za 1,5% pokračují, předpokládám do konce října.
V nověm sazebníku.peliculiar píše:Mimochodem, kde jste přišli na ten běžný účet Tom plus?
peliculiar píše:Ano, ty nově založené pokračují, alespoň dokud MMB nezmění podmínky.
tmx643 píše:V nastavení běžného účtu ve smartbance lze zvolit "změnit typ účtu".
redhaven píše:Dneska mě bombardovaly zmeškané hovory z Moneta, provedl jsem výběr značné sumy dnes v 01.30 AM odeslána a potvrzeno odeslání na mail, zřejmě reakce. Měl to někdo také obdobně jiný den ? Asi jim ty výběry vadí.
peliculiar píše:tmx643 píše:V nastavení běžného účtu ve smartbance lze zvolit "změnit typ účtu".
Aha, jasně. Another mobile app only feature.
Tenhle trend mi fakt vadí. Raději své finance řeším v klidu s klávesnicí a myší než dotyky na displej.
redhaven píše:Dneska mě bombardovaly zmeškané hovory z Moneta, provedl jsem výběr značné sumy dnes v 01.30 AM odeslána a potvrzeno odeslání na mail, zřejmě reakce. Měl to někdo také obdobně jiný den ? Asi jim ty výběry vadí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků