Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Mufinmufi píše:6 měsíců x 100 Kč. Asi raději počkám na nově příchozí kreditky. Tomuhle moc akce neříkám.
hannys85 píše:Mufinmufi píše:6 měsíců x 100 Kč. Asi raději počkám na nově příchozí kreditky. Tomuhle moc akce neříkám.
Creditas připravuje kreditky ? Odkud čerpáš informaci ?
Taki píše:Nevite o necem na netu, kde se tou kartou da zaplatit 0,01 Kc? Ja vim jen o moznosti plateb po 1 kc (napr. nabiti uctu u Skylinku). Diky za tipy.
Vaše akce 6×100 Kč právě začala! Protože jste se minulý měsíc do této akce úspěšně přihlásil, můžete již v srpnu na svém běžném účtu vydělat první stokorunu. Stačí v průběhu měsíce alespoň 5× zaplatit platební kartou CREDITAS a odměna je Vaše.
Příklad: Do akce jsem se zaregistroval 14. července. Akce pro mě začíná 1. den následujícího měsíce – 1. srpna. Pokud v srpnu splním podmínku 5 plateb, dostanu odměnu nejpozději na konci září.
chrudimi píše:Bohužel úroveň (nejen) IT je v některých bankách tristní a jsem vážně zvědav, jak bude celá situace pokračovat, obzvlášť na konci období. Holt další banka, která se nikdy nestane mou hlavní.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků