dk1844 píše:Ano, mam podobnou zkusenost - take se nepripsal drive funkcni bohus za dobiti Revolutu pres Curve. Jaka bude ted funkcni alternativa?..
Ano, MCC 6012 už Hello bank blokuje od května po vzoru většiny jiných bank (RB, mBank..), Curve jako mezičlánek tedy nepomůže.
Ale řešení existuje- ne TW, ale Paysend (platba z karty na kartu využívající služby MC Moneysend). Zmiňuji to zde u mého příspěvku ze soboty 29.6., detailněji pak ve vláknu Předplacené karty i s odkazem na tématický článek na Měšci (nabízím tam i radu přes sz na 2 platby zdarma).
-- 1. 7. 2019 21:49 --
wit.cz píše:Ještě mě napadlo, jestli by nebylo rychlejší poslat peníze z jedné HB karty na vlastní druhou HB kreditku, když se jedná o stejný cetelemácký systém, ale testovat to nebudu.
Ne, naopak! Mám sám odzkoušeno (při nedávném točení Kolem štěstí), že zadané čerpání peněz z kreditky převodem odchází z nějakého interního účtu Hello bank klidně až 2 dny po zadání tohoto požadavku! Takže rychlost u čerpání z karty převodem nehrozí

A experimentálně mám odzkoušeno, že je fakt jedno, zda na ten sběrný účet Hello bank pro splátky kreditky přijde platba z běžného účtu HB či z účtu od jiné banky. Jde jen o den kdy tam platba přijde (při znalosti času D+0 u výchozí banky to lze pohlídat), a pak zda je v HB v danou chvíli aktivní to experimentální zrychlené připsání (pak se zůstatek navýší druhý pracovní den ráno po přijetí na sběrný účet), nebo zda aktivní není, pak to je o den déle. Poslední měsíc (kdy jsem poslal cca 4 splátky) to bylo tak půl napůl, fakt s tím experimentují a zrychlený režim zakotvený není, no