jujec píše:S tím bojoval před časem brácha - neplatil jsi někdy kartou na Alze a nerušil jsi objednávku? Protože platba není zaúčtovaná ani není v blokacích - platby na Alzu probíhají nějakým převodem a když se nedokončí, dělá to bordel.
Tak jsem pátral dle historie neprovedených objednávek na Alze a přišel jsem na to. Má to opravdu souvislost s Alzou. Sice jsem nerušil žádnou objednávku, ale na začátku srpna mám 3 neprovedené platby na stejnou částku Alza kartou (dohromady mi to dělá tu částku o kterou mám snížený úvěrový rámec). Pamatuji si tenkrát, že to bylo z důvodu, že jejich směšná Cetelem "platební brána" pro platbu Alza kartou měla výpadek, respektive údaje šly zadat, ale po odeslání se platba neprovedla. Tenkrát jsem volal na infolinku Alzy a sdělili mi, že o tom Cetelem věděl a doba opravy byla tenkrát stanovena 4 dny..No a já díky toho tenkrát nemohl získat 5% zpět za platbu...Tak to je hrozně "fajn", že se toto projevilo v jejich "internetovém bankovnictví" 4 měsíce od uvedené události, když navíc ani platby neprošly..Jejich IT oddělení musí být vážně slušný oddíl..Hello "bank" a Unicredit "bank" letos evidentně bojují, kdo dostane cenu za nejtragičtější "banku".