Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
wit.cz píše:HB mám právě vyčerpané a s jejich rychlostí připsání splátky je to už pro mě passé, proto Revolut nebo Curve. Víkendy má R s přirážkou a nižší limit pro ATM, tudíž asi Curve (jinak krom ATM budu nejspíš i něco platit u obchodníků). TK už je u mě historie
rafael58 píše:wit.cz píše:HB mám právě vyčerpané a s jejich rychlostí připsání splátky je to už pro mě passé, proto Revolut nebo Curve. Víkendy má R s přirážkou a nižší limit pro ATM, tudíž asi Curve (jinak krom ATM budu nejspíš i něco platit u obchodníků). TK už je u mě historie
Curve má pro výběr z ATM v cizí měně ale poplatek £2, takže podle mě je lepší Revolut s výběrem zdarma (v rámci limitů). Navíc má 1% přirážku jen o víkendu, Curve pořád.
jenda_s píše:Právě mi odpověděli na reklamaci z RB... Šašci...
Vážený pane,
vidíme, že se jedná o platby skrze mobilní peněženku, při používání karty standrdním způsoben budou transakce procházet.
S pozdravem...
blackwork píše:Proč platit přes C a ne rovnou přes Mall když se jedná o internetové transakce? Kvůli historii plateb na C vůdči výběrům z bankomatů?
A to jestli je to zahraniční platba tak to jsem zvědav jak to bere Twisto --- 3% back?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků