Curve karta

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 14. 2. 2025 15:19

Ano to lze udělat, omezení počtu ReFi není nijak stanoveno, viz. https://help.curve.com/introducing-curv ... BJbJBsUvyl Výhledově ale asi bude stanovena nějaká povolená maximální suma pro ReFi.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 14. 2. 2025 16:09

Tak to je super, doufam, ze limity nastavi rozumne vysoke(aspon 50 000kc/mes)
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod jichaj 16. 2. 2025 15:03

Netušíte někdo, co dělám špatně?

Snazim se do CRV přidat virtuální kartu T212, vyplním údaje karty a po potvrzení v aplikaci T212 se mi tam zobrazí v detailu transakce - Odmítnuto, Zadal jsi nesprávnou fakturační adresu.

Adresu jsem dával přesně jak ji mám v aplikaci T212, vč. diakritiky. Ale ani další kombinace bez diakritiky to nebere..
jichaj
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 16. 2. 2025 15:32

Schoduje se adresa, kterou máš evidovanou v Curve s adresou, kterou máš evidovanou v T212?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod jichaj 16. 2. 2025 15:47

V Curve mám jinou, historicky jsem tam měl Německo (když nešlo objednat do CR). Takže tam je skutečna ulice a město v Čechách, ale dole je napsáno Germany (to nejde v aplikaci zmenit)

Takže asi změnit tu adresu v Curve, přes helpdesk?
jichaj
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 16. 2. 2025 16:14

Ano, přes Curve appku nejde změnit země, to musíš jedině přes helpdesk.

Zkusil jsi při přidávání/ověřování karty T212 uvést tu česko-německou adresu, kterou máš aktuálně evidovanou v Curve?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod jichaj 16. 2. 2025 17:21

Jj,zkousel jsem i tu cz/de adresu.

Změnil jsem ted zemi pres helpdesk, mam v Curve shodnou adresu s T212, vč.
diakritiky a nic
Zkusím počkat 1,2 dny..pak už nevím, nekde tam asi holt neco zustalo puvodni;)
jichaj
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 16. 2. 2025 17:35

Pokud bude problém přetrvávat i za pár dnů, tak zkus požádat helpdesk Curve o pomoc s přidáním karty T212 do Curve.
Jinak u zahraničních firem je lepší a spolehlivější uvádět jména a adresy bez diakritiky.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Dvorik 16. 2. 2025 20:46

jichaj píše:Netušíte někdo, co dělám špatně?

Snazim se do CRV přidat virtuální kartu T212, vyplním údaje karty a po potvrzení v aplikaci T212 se mi tam zobrazí v detailu transakce - Odmítnuto, Zadal jsi nesprávnou fakturační adresu.

Adresu jsem dával přesně jak ji mám v aplikaci T212, vč. diakritiky. Ale ani další kombinace bez diakritiky to nebere..

Ja mel stejny problem. Resil jsem to asi mesic na obou stranach.
Adresu jsem mel stejnou.
Curve hazel chybu na T212 a ti zase na ne.
Nevyresili nic. Pomohlo mi az odstraneni virtualni karty z T212 a vytvoreni uplne nove.
Dvorik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod RepkaLuk 20. 2. 2025 15:46

Zdravím. Je to pár minut, co mi zničehonic píplo na apple watch, macbooku i iphonu že moje curve card byla zablokována v Apple Pay! Já o nic nežádal, v Curve app vidím vše v pořádku, žádné info o blokaci, ani žádný email ani sms nepřišly... Někdo zkušenost s podobným případem? Díky za pomoc
RepkaLuk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Schwarzie 20. 2. 2025 16:04

Zkontroluj, jestli nemas v Launchpad/Account kartu zamrzlou. Tahle hlaska mi chodi, kdyz dam Freeze card…
Schwarzie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod RepkaLuk 20. 2. 2025 16:07

Nemám... zkusil jsem dat freeze a Unfreeze a nepomohlo
RepkaLuk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod RepkaLuk 21. 2. 2025 12:35

Tak dnes otestována i plastová karta - a ani tou nešlo zaplatit! Nicméně v appce se vše tváří že je v naprostém pořádku! Podpora CURVE samozřejmě vůbec neraguje... ten jejich AI chat je uplně k hovnu! Mám 100 chutí je poslat do řiti a službu zrušit!
RepkaLuk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod slavo963 21. 2. 2025 15:36

Zkusil jsem ReFi z KK na debetku, vybral 5 plateb, celkova vyse ze prenesla jako jedna platba
na debetku, na KK vracene platby jsou "pending" jenom 2 z 5 plateb - jak v SB("blokace" vratky), tak v CRV transakcich KK.

Co je horsi, muzu stale udelat ReFi zbylych 3 plateb, coz by asi jit uz nemelo, ze jo. Predpokladam, ze jde o nejaky bug, protoze se na KK vrati jenom 2 platby, ale z debetky se jiz odepsala cela vyse 5 plateb....
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod fremantle 21. 2. 2025 20:07

Na ReFi pozor, je to nedodělek - mě se některé platby na původní podkladové kartě zduplikovaly - i v přehledu transakcí v Curve se mi ukazují na dvojnásobek částky - celkem asi 5 plateb (nebyly to všechny platby, které jsem přesouval do té jediné transakce) - na původní karu se mi vrátila platba v původní výši a současně zaúčtovala ještě jednou...
fremantle
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka