Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
minarjo píše:Tak mě teda v Twisto dost naštvali. Dostal jsem tu nabídku na kartu zdarma, jak píšu výše (jako zákazník, co jejich kartu nikdy neměl - tarif online), v emailu žádné info o tom, jak dlouho to zdarma bude nebylo. O kartu jsem tedy požádal, na vyzkoušení, proč ne (změnou na tarif Standard, dle pokynů v emailu). No a teď, po žádosti o kartu, v mém Twisto profilu vidím, že tarif Standard mám zdarma jen do 5.5.2020, tedy JEN 3 MĚSÍCE! To se tedy ve Twisto vytáhli, oni věděli, proč tu dobu vedení zdarma do emailu nepsat. Ještě že jde karta pak přechodem zpět na online tarif zdarma uspat.
EDIT: Ve FAQ se dá dočíst toto: První 3 měsíce nabízíme tarify zdarma k vyzkoušení, navíc je možné je kdykoli změnit.
A v tom emailu s nabídkou, co mi poslali, uvedli, že když někde bude psán poplatek 49Kč, že se mě netýká. Je tedy možné, že ty 3 měsíce nastavené automaticky všem (co se zobrazují v profilu) mi ještě později nějak manuálně prodlouží, ale zda a hlavně na jak dlouho, to z emailu s nabídkou zkrátka jasné nebylo... Napíšu jim email a uvidím.
libol píše:Vždyť v tom emailu píšou, že je tam poplatek 49 Kč, ale vás se netýká. Jak jasněji už to měli napsat?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků