14. 8. 2020 dojde ke změně v ceníku poplatků za odložení vyúčtování. Jedná se o rozdíl v řádu korun, maximálně desítek korun. Detailní ceník za odložení můžete nastudovat tady.
https://www.twisto.cz/podminky/cenik/
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
14. 8. 2020 dojde ke změně v ceníku poplatků za odložení vyúčtování. Jedná se o rozdíl v řádu korun, maximálně desítek korun. Detailní ceník za odložení můžete nastudovat tady.
Lafayette16 píše:Tak cena za odkládání splatnosti snad nikoho skutečně nezajímá, ne?
Lol Phirae píše:Co to zdražení má jako za cílovou skupinu?
Lafayette16 píše:Nojo, nejde to. Dokonce ani částečně. Větší částku prostě kartou nezaplatím vůbec (nemůžu část zaplatit kartou a zbytek převodem).
Milos píše:barnyss píše:No nevím, split se už třetí den marně snažím realizovat, vždycky to u toho, komu pošlu split email, skončí na ověřování osoby.
Je tady ještě někdo další, komu nefunguje split? Zkoušel jsem dva splity na dva různé známé bez Twisto účtů a oběma to hlásí „Ověření momentálně nefunguje, kontaktujte zákaznickou podporu“. Už to týden řeším s Twisto a zatím mi napsali:
Naše IT oddělení se stále snaží problém vyřešit, jelikož nemůžeme přijít na to, kde je problém. Chyba se ukázala pouze u dvou našich klientů a jedním z nich jste byl vy. Jakmile budu mít víc informací, budu Vás informovat.
Nechce se mi nějak věřit, že jsme pouze dva klienti s tímto problémem
Tuto informaci máš odkud? Já po přihlášení se do Twisto tam mám stáleLol Phirae píše:Opět nabízej 300 za doporučení - do 15.8.
Líbí se vám placení s Twistem? To jsme moc rádi! Doporučte ho a za každý nově schválený Twisto účet dostanete odměnu v kreditech. Vy jich získáte 50 Kč a vaši kamarádi 50 Kč.
vlazy píše:Tuto informaci máš odkud?Lol Phirae píše:Opět nabízej 300 za doporučení - do 15.8.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků