Pokud jde o počet plateb (např. AirBank) tak Student Agency (stejně jednou za čas někam jedu). Jen Air asi nastavila nějaký algoritmus zabraňující 5 korunovým platbám po sobě, tak když to platbu odmítne, dát 2 koruny a pak už zase korunové platby jdou.
Hořší je to s těmi většími objemy, tam mě fakt nic jiného než Coolkarta nebo pošta nenapadá, bohužel, řada karet z jednoho nebo z druhého (nebo z obojího) bonusy nedává.
Je tu možnost koupit něco v hyper-super a pak vrátit, ale to je trochu náročné. Nemají tam moc drahé a zároveň dobře skladné a "odnosné" věci, které člověk odnese v kapse. Jako jednorázově se dá - kamarád takhle nakoupil elektrocentrálu v nějakém bau..něco a druhý den vrátil, ale dělejte to opakovaně

. Jiný zase přes Internet kupuje fotopříslušenství, zejména objektivy. Výhodou je, že to je skladné a drahé, ale už měl třeba s Megapixelem problémy, že mu nevrátil celou částku.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.