Mám CCS Bonus (objednáno přes Českou poštu za nějaké drobné) a normálně při placení na Mol ukazuji kartičku a body jsou mi připsány. Pro ty, co mají vrácecí KK, tak se jim poplatek 0,9% za dobití "vrátí" připsáním bonusu. Nejlépe zkombinovat dobitím přes Curve a přehozením platby na další vrácecí kreditku a získat tak 1+1% zpět. A jinak i u RB se mi připsaly 2%

Jinak zatí asi 6 transakcí (5x mol a 1x benzina) a na bonusku se mi připsaly veškeré platné bonusy (tzn. 0,70 Kč za každý litr načerpaný na Molce a 0,30 Kč za litr na Benzině). Jinak pro detailisty počítá se i třeba 25,99 litrů x 0,70 Kč, tzn. nemusí být ten litr dočerpaný celý,aby vznikl nárok na vratku i za nedočerpaný litr

Jen škoda, že ty CCS karty nejsou vydávány bezkontaktní, je to na magnetický proužek a na Molce musím vždy podat kartu obsluze, aby to projela sama. Hodněkrát se mi stalo, že mi řekli, ať si kartu použiju u sebe na terminálu a po zjištění, že se jedná o CCS Bonus mi kartu vzali a použili ji u sebe. Na jedné benzince to paní vyloženě "obtěžovalo" podle toho, jak se tvářila