Tak už se nehádejte. Jak jsem psal - navázat 1 kartu na více korunových účtů u nás neumí žádná banka, takže by se dalo říct, že mají pravdu i ti, kteří říkají, "že to nejde". Také nevím jestli některá banka umí zůstatek z více účtů "spojit". Tj. když nebude dost peněz ani na CZK ani na EUR účtu (ale dohromady ano) jestli platba proběhne
Jinak jak jsme se bavili o tom, že někdo doporučující kód má a někdo nemá, tak je to opravdu v aktualizaci aplikace.
Po kliknutí na ikonku človíčka v levém horním rohu přibude v menu další položka. Původně jsem tam měl jen "zapnout touch ID", "průvodce" a "poslat zprávu". Nyní přibyl čtvrtý řádek "pozvi a získej". Stačí na něj klinkout a objeví se kód (já mám 8 místný ve tvaru 4 čísla, mezera, 4 čísla).
Při cestě do zahraničí jsem si vypnul "automatickou aktualizaci aplikací" (používali jsme spolčenou SIM sdílenou přes Wi-Fi) a od té doby mi nejde zapnout - resp. i když je zapnutá, aplikace se samy neaktualizují ani když je mobil připojen přes Wi-Fi

Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.