Stránka 13 z 67

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 11. 2018 17:42
od mareka
Také se nemohu přihlásit (ani po aktualizaci aplikace). Po zadání PINu i otisku se na chvilku roztočí barevné kolo a neproběhne přihlášení ani chybová hláška.
Zřejmě bude nutné deaktivovat - odinstalovat - instalovat (viz popis výše).

Pro bankovní aplikaci, která je jediným přístupem k penězům, je to VELMI varovný signál o riziku / nedůvěryhodnosti (většinu peněz jsem před týdnem převedl naštěstí jinam a o dalším používání/vrácení peněz budu proto velmi přemýšlet.):

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 11. 2018 17:53
od PatrikChrz
Po manuální aktualizaci už funguje.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 11. 2018 18:28
od Thom
Já mám automatické aktualizace a musel jsem ručně.
Taky může záležet na verzi androidu či typu telefonu.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 11. 2018 18:42
od peter23p
Jak na to koukám jsem docela rád že Hello zvedla úroky a místo richiho sem si založil další účet tam. Tady z toho mám po tom co tu čtu dost špatnej pocit a peníze bych tam nenechal.

Navíc se kdykoli může stát že apka přestane podporovat starší verze Androidu a vím jak je to s aktualizací u některých výrobců telefonů kdy většina na daný model už nový Android nevydá. Takže se krásně může stát že se třeba na 3 roky starém telefonu ze dne na den nepřihlásíte protože aplikace ztratí podporu.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 11. 2018 18:55
od Delitzsch
Po aktualizaci v iOS (iPhone8) se mi aplikace kousla, musel jsem restartovat telefon. Teď funguje, i když nové funkce jsem zatím neobjevil...

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 11. 2018 22:19
od eR99
Zbytečná hysterie. Stačilo aplikaci aktualizovat.

Stejně tam máme všichni uloženo 50k pro 1,5 % p.a. K tomu ta aplikace plní funkci dostatečně. ;)

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 11. 2018 22:27
od PatrikChrz
peter23p píše:Jak na to koukám jsem docela rád že Hello zvedla úroky a místo richiho sem si založil další účet tam. Tady z toho mám po tom co tu čtu dost špatnej pocit a peníze bych tam nenechal.

Navíc se kdykoli může stát že apka přestane podporovat starší verze Androidu a vím jak je to s aktualizací u některých výrobců telefonů kdy většina na daný model už nový Android nevydá. Takže se krásně může stát že se třeba na 3 roky starém telefonu ze dne na den nepřihlásíte protože aplikace ztratí podporu.

což o to, Hello mám taky, bohužel ten limit 300 tisíc je dost svazující. I dalších 50 tisíc dobrých :)

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 11. 2018 22:48
od peter23p
no ono jestli mám mít 50tisíc za 1,5% nebo za 1% už je rozdíl jen nečo málo přes 200Kč za rok. Takže za ty případné problémy to nestojí. Navíc předpokládám že v reakci na hello zvednou i ostatní taková airbank byla na výši úroků hrdá a teď jí trošku vypálili rybník :mrgreen:

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 11. 2018 07:34
od drkarel
Počítám, že Airbank ví, co dělá. :) A ano, sice tam je těch 50k kvůli úročení a aplikace jako taková mě nezajímá, ale zase bych mohl těch 50k někdy potřebovat, a tudíž je z účtu potřebovat nějak dostat, což bez funkční aplikace moc dobře nepůjde. :)

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 11. 2018 08:57
od fremantle
Tak zase pořád jde aspoň vybrat kartou z bankomatu, nebo zaplatit...

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 11. 2018 12:06
od drkarel
Pokud je karta aktivovaná a má limit vyšší než 50k. :) (Jasně, nakonec to musí jít nějak vyřešit na pobočce.)

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 11. 2018 13:45
od Navstevnik123
Používá Richee účet shodné kurzy při platbě kartou v cizí měně jako běžný účet Creditas? Má někdo vyzkoušeno?

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 11. 2018 14:10
od Kolem.jdouci
Nezkoušel jsem, ale troufám si říct, že to bude stejné, OP pro platební karty zní stejně, viz zde: https://www.richee.cz/dulezite-dokumenty

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 11. 2018 10:56
od Nohis
Zaregistroval jsem se do aplikace, ověření proběhlo úspěšně a nyní je mi v "Richee hub" nabízen akorát spořící účet Creditas s úrokem 0.8%. Jak jste po registraci založili Richee účet s úrokem 1.5%?

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 11. 2018 11:44
od drkarel
To úročení 1,5% je na Richee (tj. běžném) účtu, ne na spořicím, a Richee účet už asi založený máš, ne?