Stránka 14 z 57

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 11. 2018 13:25
od vpe
To je stejne pikantni, ze na “beznem uctu” Richee maji 1,5 a na sporicim uctu 0,8 % p.a. :-)

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 11. 2018 14:09
od chrudimi
Možná to přijde divné jen mě, ale jaký má smysl podepisovat platbu, zadanou v mobilní aplikaci, sms kódem? :hm

Navíc to není úplně ergonomické, když se musím přepnout z appky do smsky, zapamatovat si kód a zpět do appky ho zadat, přitom by si ho mohla appka přečíst sama, když by měla přidělena příslušná oprávnění.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 11. 2018 16:09
od vpe
Na iOS nemohla. Ale zase tam mas nahledove okenko a nemusis se prepinat do aplikace SMS.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 11. 2018 16:44
od chrudimi
vpe píše:Na iOS nemohla. Ale zase tam mas nahledove okenko a nemusis se prepinat do aplikace SMS.


Tak není problém, aby to byla položka v nastavení, případně by byl odlišný přístup k požadavku z android a ios appky.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 11. 2018 11:50
od vpe
No fakt je, ze Android uzivatele daji pristup k cemukoliv, a pak se divi, ze jim neco posila premium sms

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 11. 2018 12:01
od chrudimi
vpe píše:No fakt je, ze Android uzivatele daji pristup k cemukoliv, a pak se divi, ze jim neco posila premium sms


To už je ale jejich blbost. Cesta do pekla je dlážděna dobrými úmysly.

Důvod bude ale daleko prostější, bylo potřeba zbastlit to do termínu a tak se nějaké UX vůbec neřešilo.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 11. 2018 21:22
od emkovicz
Nevite nekdo jestli se dostat Richee ucet do Creditas internet bankingu?
Puvodne jsem mel jen Richee a zalozeny jejich ucet + sporici. Zjistil jsem, ze nemam internet banking tak jsem primo na pobocce vyridil internet banking.

V nem ale vidim jen sporici ucet. Richee je uplne separate.
Ani by me to tak nevadilo ale v Richee aplikaci nejde delat naprosto zakladni veci jako trvale prikazy atd. Takze pro me je jako bezny ucet nepouzitelny

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 11. 2018 21:38
od Delitzsch
Richee nejde přidat. V běžném internetovém bankovnictví se nezobrazuje Richee záměrně, aby klienti používali k jeho správě mobilní aplikaci. Jinak by jeho existence pro banku nedávala smysl.

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 11. 2018 03:41
od Kamziq
Vsak je to jen beta ucet na testovani, vhodny snad jen ke sporeni, snad bys to nechtel pouzivat na transakce?
:oboze

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 11. 2018 11:36
od kolotuk
Od 1.12.2018 bude na Richeem 1,5% až do 300000Kč!

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 11. 2018 11:38
od tom brava
dalo se to cekat - primy konkurent Hello vysava vklady kliosu...jeste to chce nejakou akcicku typu narozeninova party s bonusy, at je to komplet stylove

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 11. 2018 11:42
od fc70
Je to použitelné aspoň tak jako Axa? Nějaké nepohodlí snesu, nevysvětlitelně mizející peníze a naprostý zmatek asi ne.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 11. 2018 11:45
od čulibrk
No ještě počkám, je v tom bordel. Na oficiálních stránkách mají stále jen do 50000 Kč.
https://www.richee.cz/ucet-karta
https://www.richee.cz/media/W1siZiIsIjI ... 1.2018.pdf

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 11. 2018 11:55
od chrudimi
Pokud chtějí naučit lidi používat tu beta verzi aplikace, pak budou muset přitlačit na úroku, dorovnáním nabídky Hello těžko někoho přesvědčí.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 11. 2018 12:00
od drkarel
Já nevím, ale volných (tedy umístěných za nižší úrok) 2x 300k tu mám, takže pro mne využitelné.

fc70: Nic mi tam nemizí a funguje to, jak očekávám - leží mi tam prachy, úrok se připíše a jsem ho schopnej poslat jinam (což signalizuje, že by se mi mohlo podařit poslat jinam i zbytek). Jediné nepohodlí pro mě je, že se ovládá výhradně přes mobilní aplikaci. Jediný problém byl s přenosem na nový telefon, ale bůhví, jestli to nebylo na mé straně - každopádně přes fcb reagovali celkem svižně (pokud si dobře pamatuji). Ambice, že bych tou aplikací ovládal jiné účty v jiných bankách, nemám.