Stránka 15 z 60

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 11. 2018 12:06
od chrudimi
drkarel píše:Já nevím, ale volných (tedy umístěných za nižší úrok) 2x 300k tu mám, takže pro mne využitelné.


Tak jasně, kdo má více volných na horším úroku, tak bere i toto, ale to asi nebude jejich cílovka, oni chtějí, aby se to začalo používat masivně.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 11. 2018 12:11
od drkarel
Já chápu, ale obávám se, že masu nemotivuje nic. U velké skupiny lidí se bude mísit nedůvěra k takovýmto novotám, zvláště ve financích, s nedůvěrou v malou banku, navíc vzešlou ze záložny.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 11. 2018 15:11
od lubik2
drkarel píše:... nedůvěra k takovýmto novotám ...
U mě převažuje nedůvěra kvůli absolutní nefunkčnosti aplikace - už přes měsíc se snažím založit Richee účet, ale kvůli hromadě chyb to nikdy neprojde. Ostatní části aplikace jsou taky samá chyba, ale trochu to funguje.
Za mě hodnocení aplikace - nápad 5, realizace 1 (méně hvězdiček dát nejde)

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 11. 2018 15:19
od Kamziq
kolotuk píše:Od 1.12.2018 bude na Richeem 1,5% až do 300000Kč!

To uz je zajimavejsi. Da se to zalozit na dalku bez nejakych problemu s podepisovanim atd.?

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 11. 2018 15:26
od chrudimi
Kamziq píše:
kolotuk píše:Od 1.12.2018 bude na Richeem 1,5% až do 300000Kč!

To uz je zajimavejsi. Da se to zalozit na dalku bez nejakych problemu s podepisovanim atd.?


Pro majitele účtu Creditas je to pár kliknutí v aplikaci, pro ty ostatní klasická opičárna se skenováním dokladů atd. viz video https://www.richee.cz/blog/registrace-do-aplikace

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 11. 2018 15:29
od Kamziq
Aha, ja Creditas ucet nemam. :-\ V tom videu ale jen foto dvou dokladu totoznosti a overovaci platba z jineho uctu, to by bylo idealni.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 11. 2018 16:59
od drkarel
Dá se to založit na dálku bez komplikací - stačí 2 doklady OP + řidičák/pas a aktivační platba z jiného svého účtu ("důkaz" o jeho vlastnictví ale nechtěli). Já účet v Creditas měl, ale zakládal jsem to ženě, aplikace je aktivována, ale teď je týden pryč, takže sama nezvládla založit ten účet a na dálku ji nějak nemůžu navést.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 11. 2018 19:05
od čulibrk
Tak Richee super, platby z a do Creditas jsou online. Jen škoda že Richee účet nevidím v IB Creditas, ale jen v aplikaci v telefonu.

Já založil dnes, za 10 minut hotovo.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 11. 2018 19:37
od libol
lubik2 píše:
drkarel píše:... nedůvěra k takovýmto novotám ...
U mě převažuje nedůvěra kvůli absolutní nefunkčnosti aplikace - už přes měsíc se snažím založit Richee účet, ale kvůli hromadě chyb to nikdy neprojde. Ostatní části aplikace jsou taky samá chyba, ale trochu to funguje.
Za mě hodnocení aplikace - nápad 5, realizace 1 (méně hvězdiček dát nejde)

Totálně stejné - asi by bylo lepší psát, že Richee je dobrá nabídky pro ty, kterým se podaříprojít jejich polofunkčním systémem:
Od 25.10:
Kód: Vybrat vše
vaši záležitost řeším s technickou podporou Richeeho.

Jakmile pro vás získám informace o dalším postupu, budu vás ihned kontaktovat.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 11. 2018 22:11
od evelista
jakej ma richieeee kod banky, jako creditas? a číslo uctu je taky totozne(delkou a typem) jako u creditas?

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 11. 2018 22:27
od VVNP
ano, ano

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 12. 2018 14:25
od Ovo
Dneska jsem spustil aplikaci Richee a zjistil, že při každém pokusu o přihlášení aplikace spadne. Je jedno jestli se hlásím pinem nebo čtečkou prstu. Může to souviset s tím, že jsem včera vyzkoušel fíčuru 'Rozjeď to s virtuálním účtem' a založil tři virtuální účty. Naštěstí tam mám jen spořící účet, tak nikam nespěchám, ale mít Richee účet jako běžný, tak bych asi znervózněl.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 12. 2018 14:34
od PULPANM
Já dnes na Richee doplnil na 300 tis když už nabízejí to 1,5%
Ohledně přihlášení nemám problém přihlásit se pojem ale nikdy se mi nepovedlo přihlásit se otiskem.
Účet mám od začátku

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 12. 2018 19:33
od Ovo
Mně přihlašování prstem fungovalo celkem bezchybně, tedy asi měsíc a půl (nefunkční to bylo dokud mi neschválili doklady).
Včera jsem narazil ještě další na bug u těch virtuálních účtů - aplikace spadla, když člověk zadával zůstatek dříve než název. A dneska to vypadá, že jsem na nějakou dobu dotestoval.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 12. 2018 00:01
od vpe
https://www.mesec.cz/aktuality/creditas ... si-vklady/

Ovo píše:Dneska jsem spustil aplikaci Richee a zjistil, že při každém pokusu o přihlášení aplikace spadne. Je jedno jestli se hlásím pinem nebo čtečkou prstu. Může to souviset s tím, že jsem včera vyzkoušel fíčuru 'Rozjeď to s virtuálním účtem' a založil tři virtuální účty. Naštěstí tam mám jen spořící účet, tak nikam nespěchám, ale mít Richee účet jako běžný, tak bych asi znervózněl.


Zkus nasetrit na iOS, tam nc nepada a funguje to :-) akorat by mohli optimalizovat na tablet...

-- 2. 12. 2018 00:04 --

V aplikaci jsem ale ten urok richee nenasel

Ve webove ib creditas urok u uctu napsany byl

-- 2. 12. 2018 00:06 --

chrudimi píše:
Kamziq píše:
kolotuk píše:Od 1.12.2018 bude na Richeem 1,5% až do 300000Kč!

To uz je zajimavejsi. Da se to zalozit na dalku bez nejakych problemu s podepisovanim atd.?


Pro majitele účtu Creditas je to pár kliknutí v aplikaci, pro ty ostatní klasická opičárna se skenováním dokladů atd. viz video https://www.richee.cz/blog/registrace-do-aplikace



Nechapu proc se musi vyplnovat vsechny udaje a pak vam to rekne: nemate nahodou ucet u creditas? Velmi vtipne...