Stránka 16 z 56

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 12. 2018 23:19
od emkovicz
Jen takovy maly dotaz… Prisel nekomu z vas email ze u Richee uctu dochazi ke zmene pasem pro uroceni 1.5% do 300 000?
Zadny email jsem nenasel a taktez aplikace nezaslala zadnou notifikaci.
Ne ze by me to v tomto pripade vadilo, ale pokud by doslo ke zmene pro me nevyhodnym smerem rad bych byl informovan jinak nez neustalou kontrolou webovych stranek… a mel jsem pocit ze banky jsou povinny o techto vecech transparentne informovat.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 12. 2018 23:44
od peter23p
Pokud sem to pochopil obečně správně tak povinnost informovat je pouze u závažné změny podmínek v neprospěch klienta. Což zvýšení limitu úročení fakt nebude.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 12. 2018 23:49
od Ovo
vpe píše:https://www.mesec.cz/aktuality/creditas-vylepsila-richee-ucet-vyssi-urok-nabizi-na-vetsi-vklady/
Zkus nasetrit na iOS, tam nc nepada a funguje to :-) akorat by mohli optimalizovat na tablet...

Já proti iOS nic nemám, ale nemyslím si, že by uměl opravovat ty hromady bugů v Richee.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 12. 2018 13:11
od noi2
Tak jsem to také vyzkoušel a přidal účty ze všech bank, co podporují. Má to hodně much a nedostatků a občas jim to spadne, ale vypadá to zajímavě. Posílám jim připomínky k funkcím a oni reagují, tak s tím možná i něco udělají. Doporučuji jim taky psát, co je dobré upravit, třeba z toho časem bude použitelná aplikace na správu všech účtů.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 12. 2018 14:52
od Mimonik
Ne, je to uplne k ***** aplikace :) jakoze nefunguje zasadni a zakladni vec jako synchronizace zustatku? Sorry, jako.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 12. 2018 14:58
od noi2
u mne synchronizace jede - klasicky zatahnout dolu jak u jinych aplikaci

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 12. 2018 16:10
od xls
Párkrát jsem si Richee nainstalovat a vždycky jsem skončil při registraci s nějakou chybovou hláškou na druhý obrazovce. A to mám telefon od Googlu. S takhle nepoužitelnou apkou jsem se v životě nesetkal.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 12. 2018 18:55
od libol
xls: totéž, pokud zvednou úrok na BU na 15%, začnu se tím zabývat. Do té doby je to (pro mne) neekonomické

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 12. 2018 19:53
od tamanucha
S Richee aplikací jsem nedokončil ani registraci. Hlásí tuto chybu : SYS-ValidationExc validation exception with the following errors(1):... Volal jsem na infolinku, posílal mail, ale od technické podpory žádná odpověď. Škoda času.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 12. 2018 21:35
od xls
To mně při stejné chybě odpověď přišla: ať si aplikaci odinstaluji, znovu nainstaluji a zkusím se registrovat znova. Už jsem to za poslední týden udělal 4x se stejným výsledkem, takže ať si to nejdřív opraví nebo ať si to strčí... Kromě toho to vypadá, že ten polotovar není schopen ani normálně zobrazit ten kód chyby.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 12. 2018 15:27
od jakoubek61
Proč je nutné převod z Richee účtu na provázaný účet (FIO) autorizovat?
Je nějaká možnost převodu bez autorizace SMS kódem? Něco jako podepsaná šablona ve Fio.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 12. 2018 16:11
od lubik2
xls píše:S takhle nepoužitelnou apkou jsem se v životě nesetkal.
Souhlas. Mě po dvou měsicíh aplikace občas funguje, občas to hází chyby. Například Richee účet nejde kvůli chybám založit.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 12. 2018 18:43
od PatrikChrz
Teda nemít ten 1,5 % úrok, tak to zruším. Takhle to mám jako spořák. Vůbec se mi neaktulaizují zůstatky na propojených účtech :-o

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 12. 2018 19:15
od čulibrk
Potřebují králíky na odladění. Já mám jen Richee účet s 1.5% a nic jiného nepoužívám a nečekám.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 12. 2018 20:47
od xls
Ladit se dá něco, co aspoň trochu funguje. A tohle má k tomu dost daleko.