Stránka 56 z 58

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 10. 2019 11:11
od dala67
Dá se do této aplikace nějak dostat, když jim nejede ?

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 10. 2019 11:22
od milanBrno
To je ale dotaz...
Kdyz neco nefunguje, tak se to asi neda pouzivat (logicky) a je jedno jestli je to aplikace Richee nebo treba auto...

Pokud ti jde o pristup k uctu, tak to lze pres Creditas (coz ale musis mit zrizeno - doporucuji)

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 10. 2019 12:57
od flightmax
Taky mi aplikace nejde. Creditas v pohodě.

Už to opět funguje

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 10. 2019 11:51
od barnyss
Po aktualizaci aplikace ze začátku týdne mi nejde Richee na mobilu vůbec spustit. Máte to někdo také tak? Psal jsem na podporu - zatím bez odpovědi.
Ještě mě napadá, že jsem potom nainstaloval appku Smart banka (Moneta), ta funguje. Jestli to nějak nesouvisí.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 10. 2019 11:59
od OnderCZ
Mně po aktualizaci asi 10 minut nefungovala aplikace tak, že zobrazovala již neplatné zůstatky a nešlo platit, ale pak už vše zase v pořádku (a shodou okolností jsem v průběhu týdne poté aktualizoval app Smart Banka). Souviset by to snad nemělo.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 10. 2019 12:18
od barnyss
Tak jsem Richee vyzkoušel na svém druhém founu, kde byla funkční starší verze a po aktualizaci totéž - nelze spustit.
Oba telefony mají Android v.7, že by to byl problém?

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 10. 2019 18:47
od retron
B611F99D-F2A6-4ECC-940F-B68B6B9B1B57.jpeg

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 10. 2019 07:39
od Kubika1
Já s apkou nemám žádný problém - Android 9.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 10. 2019 11:50
od evelista
je zajima ze na iOS když poslouchaze muziku, tak apka RICHEE vam ji necha pustenou ale apka Creditas ji vypne, jsem smutny z toho.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 11. 2019 18:39
od dala67
škoda že poslední dobou zlobí připojení s Monetou, vydrží jen týden a pak je nutno spojení obnovovat :-(

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 11. 2019 02:41
od vpe
evelista píše:je zajima ze na iOS když poslouchaze muziku, tak apka RICHEE vam ji necha pustenou ale apka Creditas ji vypne, jsem smutny z toho.


Zjevne posila neco do audio vystupu iOS. Napis do Richee stiznost :-)

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 11. 2019 16:40
od t3kko
Zdravím, používá tu někdo dlouhodobě propojení s účty z jiných bank a mohl by mi sepsat v krátkosti své zkušenosti? Richee aplikaci používám téměř půl roku, nicméně v té době nebyla aplikace zrovna dvakrát vyladěná a měla poměrně dost much. V poslední době se z ní ale stala více než použitelná aplikace a již jsem nezaznamenal žádné chyby či nevysvětlitelné pády celé aplikace při běžných úkonech. Tím bych se tedy chtěl posunout dále a začít aplikaci používat i jako multibankovní. Nicméně procházel jsem si starší příspěvky a hodně z vás si stěžuje na častá odpojení, neaktualizované zůstatky či neprovedené platby po zadání. Tudíž by mě tedy zajímaly zkušenosti těch z vás, kteří již s propojenými účty fungují delší dobu. Díky moc!

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 11. 2019 17:35
od rufss
Ja myslel, ze to umi jen nahled na zustatek na uctu u jine banky, nebo to tam umi provest i transakce?

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 11. 2019 18:37
od t3kko
Tak co jsem procházel toto diskusní vlákno, tak jsem se zde dočetl i mimo jiné to, že lze odeslat platbu, ale autorizaci je potřeba provést již na webu či v aplikaci dané banky. Sám jsem ale ještě multibankovní funkci nezkoušel, tudíž nemohu potvrdit či vyvrátit.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 11. 2019 20:12
od Lafayette16
Nejsem si jist, jestli vsechny pripojene banky to umi ovladat o aktivne (tedy ze jde zadat treba platba), ale nektere urcite ano.
Takze obecne to tak opravdu funguje.