Stránka 57 z 60

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 11. 2019 17:31
od mate59
t3kko :
Mám ho propojený s RB,ČSOB SK,Moneta a Creditas.Multibanking je dobrý akorát na to,že tam ty propojené účty vidíš.Kromě Creditas nepošleš nějak jednoduše peníze na tyto banky,propojí tě to do banky a musíš to autorizovat a dokončit s dojítým kódem,no,nevidím jiný přínos než vizuální.Účet od Monety se neaktualizuje,dnes je tam stav z 16.11.,z ČSOB SK z 15.11.Připojení banky Moneta to žádalo po týdnu.Dokonce při ČSOB CZ mi ani BÚ nezobrazí a okamžité platby jsou jen sen.Funguje to akorát na Creditas,ale to je vlastně jedna banka.

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 11. 2019 17:36
od rufss
Takze vonicem.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 11. 2019 22:20
od evelista
ja se modli za propojeni HB! a Richee.

Re:

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 11. 2019 10:35
od vpe
rufss píše:Ja myslel, ze to umi jen nahled na zustatek na uctu u jine banky, nebo to tam umi provest i transakce?


Tak proc si to nevyzkousis?

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 11. 2019 19:15
od rufss
Nemam naladu ztracet cas.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 11. 2019 13:55
od dala67
Monetu nelze stále aktualizovat od 16.11 , nezakázala párování s Richeem ?

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 11. 2019 16:51
od Vasekpasek
Mně tam ČSOB ani nejde připojit, pořád mi to píše, že zadávám špatný přihlašovací údaje do ČSOB. Což nezadávám, na stránkách ČSOB se s nima normálně přihlásím. Psal jsem na Richee podporu, tak mi hezky poděkovali, že jim to testuju a že prý na kontaktu s ČSOB se dověděli, že problém je na jejich straně a že už je vyřešen. No, nefunguje mi to stejně.
Přínos v tom propojení vidím v tom, že si při přeposílání peněz můžu zadat, že je chci na svůj účet a nemusím ho tam ručně zadávat (což se samozřejmě dá vyřešit přes vzory).

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 11. 2019 17:43
od mate59
dala67 píše:Monetu nelze stále aktualizovat od 16.11 , nezakázala párování s Richeem ?

Ukazuje mi po 3 dnech,že vypršela platnost,obnovovat už nebudu,až to bude šlapat jak má.
V přehledech připojených bank ukazuje propojenís ČSOB ok,ale účty dál již nezobrazuje.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 11. 2019 18:19
od bodyczech
Závidím vám vaši trpělivost. Mě už dokáže vytočit už jen příšerná fialovomodrá barva na pozadí se svítivě zeleným písmem. Od počátku tam pořád něco nefunguje jak by mělo. Dle mého to je nejhorší appka pro mobilní bankovnictví a to vůbec nemluvě, že to má být multibankovní aplikace. Nebýt tam historicky slušně úročený běžný účet, dávno bych se s Richee rozloučil!

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 11. 2019 20:06
od drkarel
bodyczech píše: Od počátku tam pořád něco nefunguje jak by mělo. Dle mého to je nejhorší appka pro mobilní bankovnictví ...


To máš asi pravdu, správně nefunguje ani základní funkce - příkaz k úhradě. Jinak by to nebylo tak zlé (kdyby to fungovalo), barva mi nevadí (ale mám snížený barvocit).

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 11. 2019 10:22
od t3kko
Jsem rád, že se tu strhla okolo multibankovní funkce taková diskuse. :). Co se týče Richee aplikace jako takové, tak u základních funkcí (příkaz k úhradě, šablony, ...) jsem měl problém v minulosti, nicméně poslední měsíc funguje Richee alespoň v mém případě lépe a nezaznamenal jsem žádné pády či chybové hlášky. Ono v podstatě jsme stále ještě takoví beta testeři, tak doufejme, že bude Richee i jako multibankovní aplikace v budoucnu dobře použitelná.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 11. 2019 11:32
od OnderCZ
Já s Richee až na neustálé odpojování MONETY nemám žádný problém.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 11. 2019 11:35
od retron
chyba ohledně rychlých plateb pod iOS, kdy aplikace napíše: “rychlou platbu nyní nelze provést, poslat normálně?”, zvolite NE, rychlá platba se ihned zrealizuje, zvolite ANO a platba odejde rychle i normálně trvá pořád a to považuji za těžký průšvih

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 11. 2019 15:47
od drkarel
Mně tedy při volbě "ANO" zamrzne telefon. Při volbě "NE" platba odejde hned, ale projeví se to na zůstatku až za větší chvíli. Ale zjevně je to zase tolik netrápí, opravují to už měsíc a nic. Tedy dnes údajně měla být zveřejněna nějaká aktualizace, která by toto měla vyřešit.

Re: Richee (účet u Creditas)

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 11. 2019 20:11
od pavelza
Richee má příšerné barevné schéma, působí to pouťově a ne jako seriózní bankovní aplikace. Na iPadu nefunguje naležato, jde tam jen zvětšená apka pro iPhone, což nechápu...

Richee používám jen jako spořící účet s tak nějak slušným úročením, jinak nepoužitelné a hlavně hrozně nepříjemné prostředí!!!!!!!!!!!!!! >:-(