od 1bebe1 24. 6. 2022 12:54
Setkali jste se někdy s tím, že přijdete na pobočku, řeknete jméno svého bankéře a osoba, která vítá zákazníky, Vám řekne, že bankéřka má celý den vyblokovaný pro objednané osobní schůzky a že se máte také objednat? Není to poprvé, co se setkávám s tímto absurdním přístupem, kdy jdu řešit provozní záležitosti (které se neplánují) a je mi řečeno, že mne bez objednání neobslouží. Bez toho, aniž by mne nasměrovali na někoho jiného nebo se zeptali, co potřebuji.
Nebo je mi den poté, co jsem v pobočce vyseděla pohovku a probojovala se k bankéřce, voláno, že mají instrukce od mé bankéřky a za účelem, který mi nechtějí pořádně vysvětlit, si mám dohodnout s bankéřkou schůzku.
Jako další perlu se na infolince ne/dozvídám, že vůbec nevědí, jaké je personální obsazení této divné instituce, kdy v jednom z emailů týkající se mé stížnosti mi navrhují, že se mohu osobně potkat s bezejmennou osobou zastávající vedoucí funkci v bance, ale nikdo mi neřekne její jméno, natož aby mi naplánoval schůzku.
Jaké máte zkušenosti s jednáním na pobočce a obsluhou, případně jakou máte čekací lhůtu na pobočce? Děkuji všem, co zareagují.