Trinity Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod peliculiar 20. 11. 2023 19:20

bodyczech píše:Jsou sami proti sobě, teď rozesílají omluvné maily, že nestíhají zpracovávat žádosti... trochu Kocourkov...

Já zakládal účet ve čtvrtek 16.11., v sobotu 18.11. mi přišel email s instrukcemi pro aktivační platbu. Na dnešní ráno (20.11.) jsem naplánoval převodní příkaz podle jejich instrukcí. Emailem do teď nepřišlo nic (žádný omluvný email) a po přihlášení do IB TB nový účet také nevidím ... :-D
Kdo má zájem o Twisto či Skip Pay a chce bonus 500 Kč mrkněte mi do zájmů v profilu. ;-)
peliculiar
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 20. 11. 2023 19:43

Je šance, že ti dnes po desáté večer přijde e-mail s informací, že máš účet aktivní. Alespoň tak to fungovalo v minulém týdnu :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod bodyczech 20. 11. 2023 21:07

Tak 3 hodiny po omluvném mailu přišel další s informací o schválení...
bodyczech
Diskutér

Odeslat příspěvekod Vasek06 20. 11. 2023 21:08

Dali jsme to na manželku a taky si davaji na cas ...
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod peliculiar 20. 11. 2023 23:19

Mé partnerce přišel email s předmětem: TRINITY BANK - aktivace účtu neproběhla
Dovolujeme si Vás však informovat, že u Vašeho účtu číslo 000000-00XXXXXXXX/2070 nemohlo dojít k jeho plné aktivaci. Důvodem je nutnost individuálního posouzení, zda byly u Vaší platby dodržené stanovené legislativní podmínky pro zaslání první platby, o kterých jsme Vás informovali v předchozím e-mailu.

... od dopoledne, kdy jim aktivační platba přišla to nebyli schopní ověřit. Já už mám účet aktivní (okolo 22:30 mi došel email).

PS: Mohl by být problém v tom, že moje partnerka má dvě křestní jména (6-písmen 5-písmen a 9ti písmenné příjmení).
Nicméně v minulosti se zakládáním nových SÚ u TB tuším problém neměla.
Kdo má zájem o Twisto či Skip Pay a chce bonus 500 Kč mrkněte mi do zájmů v profilu. ;-)
peliculiar
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ripper6 21. 11. 2023 15:26

Za me to slo pomerne rychle, Trinity zalozila ucet hned a 1kc a uz je aktivni a to jsem to zakladal tesne pred svatkem, kdy jsem pocital ze to nikdo ani resit nebude.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Kittyhawk 21. 11. 2023 16:55

Jak to má ta Trinity s tím odesíláním plateb?
Včera po obědě jsem posílal z Trinity účtu do Creditas, odešlo to z účtu hned. Datum odeslání vidím 20.11. Doteď to v Creditas nemám připsáno!
Myslel jsem, že D+1 má fungovat dle zákona...
Kittyhawk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hyper9 21. 11. 2023 18:16

ČNB píše:Provoz účetního dne začíná cca v 17.00 hod. předchozího pracovního dne (D-1) a končí v 16.00 hod. následujícího pracovního dne (D).

Protože systém CERTIS České národní banky uzavírá den až v 16:00, banky mohou připisovat příchozí platby i po 16:00.
hyper9
Nadšenec

Odeslat příspěvekod xmickey 22. 11. 2023 07:20

Nemůžu v IB najít nastavení upozornění o pohybu na účtě na mail.
Nebo tam taková možnost ani není? :roll:
2016 VW Golf VII Highline 1.6 TDI
Samsung Galaxy S23
xmickey
Návštěvník

Odeslat příspěvekod drkarel 22. 11. 2023 07:24

Myslím, že tam nic takového není. Taky jsem hledal.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 22. 11. 2023 08:15

Ano, bankovnictví Trinity neumí zasílat avíza o pohybech na účtu.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod peliculiar 23. 11. 2023 11:53

Zkoušel tu někdo založit víc než jen jeden jediný Spořící účet Výhoda+ Skvělý účet 6,28% CZK ... ?
peliculiar
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 23. 11. 2023 12:25

To asi neprojde a pokud ano, tak je to porušení podmínek:

Současně platí pravidlo, že účet úročený dle úrokové sazby uvedené v bodě 4 i) individuálních podmínek může být zřízen za předpokladu, že klient nemá již zřízený účet úročený dle úrokové sazby uvedené v bodě 4 i) těchto Podmínek a tento účet si nezřídí ani následně. V opačném případě se jedná o porušení Individuálních podmínek a současně tohoto bodu Podmínek a takový účet s úrokovou sazbou uvedenou v bodě 4 i) těchto Podmínek bude nadále úročen úrokovou sazbou uvedenou v tomto bodě 6 těchto Podmínek v souladu s výše uvedeným.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod trimos- 24. 11. 2023 09:13

sou to srandisti. třetí den po podání žádosti o superúrok mi pošlou omluvný mail, že mají hodně zájemců, ale že pracují a kmitají a moji žádost vyřítí nejpozděj do tří pracovních dnů. kde asi soudruzi před víkendem udělali chybu?
trimos-
Návštěvník

Odeslat příspěvekod wit.cz 24. 11. 2023 11:16

nikde.. tam jede všechno na koleně, píšou jak to je
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka