Milos píše:S tou individuální sazbou 6,30%/6,08% holt patříš mezi šťastlivce
To přece neni individuální sazba

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Milos píše:S tou individuální sazbou 6,30%/6,08% holt patříš mezi šťastlivce
Prcek píše:To je účet z minulých akcí Trinity. Téměř pokaždé, když se měnila úroková sazba, tak se u Trinity musel zakládat nový spořící účet, jen s jiným jménem. Takže jako nový klient už ho nezískáš, mají ho jen ti, kteří si ho v minulosti založili.
SenseiJirka píše:Milos píše:S tou individuální sazbou 6,30%/6,08% holt patříš mezi šťastlivce
To přece neni individuální sazbato už nabízí pár měsíců každému, kdo založí na nové pobočce nebo zakládá online s vybranou pobočkou. Resp. v té době to bylo 6,28/6,08, ale každému teď automaticky těch 6,28% změnili na 6,30%
mate59 píše: ... Později přišli s nabídkou Výhoda+Skvělý účet 6,28% do 250 000 se zakládáním osobně na nových pobočkách.Kdo založil tyto tyto účty,tak pak mu automaticky zvedli sazbu na 6,3.Náhodou jsem byl tehdy v Olmíku a účet založil i když bydliště mám v jiném kraji.Založit to šlo pouze na nových pobočkách co otevřeli,myslím,byly tři.Klientům privátního bankovnictví účet 6,28% založili i bez návštěvy pobočky.Takže tito klienti mají 6,08 bez omezení a 6,3 do 250000.
A kdybych tam měl např. 100 milionů, což u mne samozřejmě nehrozí, tak bych se mohl s těmi úroky dostak i hodně pod 6 nebo i 5% na úrok při kterém by se mi ten SÚ už nevyplatil, protože prozatím bych jinam to ještě mohl mít úročené lépe? Příliš nechápu ten jejích systém úročení podle výše vkladů na účtu.drummond píše:Zjevně tam máš více než 250 tisíc. Pokud ti to ukazuje 6,26%, tipnul bych si, že tam máš 300 tisíc: 250 za 6,3% a 50 za 6,08%, dohromady za 6,26%. Čím víc tam dáš, tím ti bude celková míra přirozeně klesat. S 500 tisíci budeš např. na 6,19%.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků