od Mufinmufi 30. 7. 2019 16:43
Dnes mne opět docela vytočila taktika bank zvednout úroky, ale jen pro nové zákazníky a čekat kdo si toho nevšimne.
Hned v zápětí mne znovu vytočila Trinity, protože jestli to chápu správně pracovník banky mi řekl, že pokud chci "nový" úrok 1,58% a ne 1,38%, tak si musím založit znovu účet Výhoda+ (ten samý co jsem měl). Prostředky pak nesmí pocházet z účtů u nich, tzn. musím je převést do jiné banky a pak zpět.
Zároveň ale zmínil, že výchozí stav je k 15.5.2019, což ve mne budí obavu, že 1,58% budu mít jen pro tu část nad zůstatek ke dni 15.5.2019!
Viz:
"A za nový vklad je považován vklad hotovosti nebo příchozí úhrada v CZK na Spořicí účet Výhoda+, který byl založen nejdříve 15. 5. 2019, a jehož realizací dojde k celkovému navýšení objemu vložených prostředků na Vašich vkladových účtech vedených v TRINITY BANK od 15. 5. 2019. Současně musí být dodrženo pravidlo, že uvedené navýšení objemu nebylo realizováno úhradou nebo výběrem hotovosti z jiného vkladového účtu vedeného i TRINITY BANK a.s."
Může mi to prosím někdo potvrdit? Tím pádem jsem prakticky zamčený na 1,38% a nemá smysl vůbec absolvovat zakládání nového účtu.
Funkční odkaz pro 5 GBP na Curve, -10% na provizi na krypto Binance,15 USD na Booking.com a 20 EUR na Degiro (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).