MaxBanka (do 3. 10. Expobank - majitel Creditas)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod panPeněženka 25. 9. 2023 10:34

Tak na iOS jsem teď měl aktualizaci na aplikaci MaxBanky a jdou z ní zadávat platby! Pro mobilní nadšence hurá! :-)
panPeněženka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod peter23p 25. 9. 2023 10:38

A je nutné ji aktivovat pro potvrzování plateb nebo lze zůstat u SMS i při jejím používání?
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod RomannX 25. 9. 2023 10:49

Android taky lze, konečně �
RomannX
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 25. 9. 2023 11:06

Hurá, tak jsme se dočkali dříve, než jsme si původně mysleli :tleskani
Milos
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 25. 9. 2023 11:17

Njn, pekne od nich, ale ze by udelali trochu promo, mozna se stydi, ze jako z poslednich zavadeji aktivni SB. Jeste okamzite platby, ale to se nejspise dockame az po fuzi s creditas pristi rok.
slavo963
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 25. 9. 2023 11:22

Ta aktualizace androidí appky je z pátku 22.9.2023. Takže oficiálně se s tím pochlubí asi až tento týden :-)
Milos
Diskutér

Odeslat příspěvekod peter23p 25. 9. 2023 13:04

A dá se aplikace aktivovat bez toho aby člověk přecházel z potvrzování SMS na apku a zůstalo mu potvrzovaní přes SMS i když se používá aplikace?
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 25. 9. 2023 13:14

Když si appku aktivuješ, tak proč se chceš bránit jejímu plnohodnotnému používání a chceš zůstávat u ověřovacích SMS zpráv?
Milos
Diskutér

Odeslat příspěvekod peter23p 25. 9. 2023 13:28

Dokud je možnost používat SMS tak raději používám je protože je pak problém při přechodu na jiný telefon s aktivací a trěba u Maxbank která nemá pobočky se toho docela děsím jak to pak řešit.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod Rop 25. 9. 2023 13:36

Měnil jsem telefon v srpnu. Fakt to není žádná hrůza. Jenom to chce nechat si starý funkční a po zprovoznění nového si předělat v IB autorizaci do nového (přičemž převod autorizujete ve starém).
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod Milos 25. 9. 2023 13:41

Možnost přihlásit se do IB i ověřovat platby pomocí SMS zůstává, i když máš aktivní appku. Primárně se systém bude snažit vše ověřovat přes appku, nicméně můžeš si při každé operaci vyžádat ověřovací SMS.

Jinak já zrovna teď o víkendu instaloval appku do nového telefonu a její aktivace proběhla naprosto bez problému, takže teď ji mám plně funkční ve dvou telefonech.
Milos
Diskutér

Odeslat příspěvekod ... 25. 9. 2023 14:16

...
osobne

Odeslat příspěvekod Milos 25. 9. 2023 14:20

Nová appka šablony (vzory plateb) umí. Píšou to přímo i v tom článku: "Novinkou je také placení pomocí QR kódu, tlačítka „Zaplať mi“ a možnost vlastních šablon."
Milos
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka