po zalozeni uctu se mi druhy den nedarilo prihlasit na strance s prihlasovacimu udaji kde vyskakovala hlaska ve smyslu "pokud jste zadali username a heslo spravne tak tak kontaktujte banku" to jsem na cisle 844 844 822 udelal a ucet mi tam behem dvou minutoveho hovoru odblokovali - az potud vse dle ocekavani a v poradku (kdyz pominu internal server error co na me vyskakovala v poslednim kroku registrace kde se me ptali zda bylo vse pri zakladani uctu v poradku a zda jsem byl spokojen)
nicmene par dni po te jsem si vsiml ze mam u tmobile nad ramec neomezeneho volani nauctovane dve minuty, ktere je treba zaplatit. takze jsem to jako spravny kolenovrt zacal resit a kontrolou historie volani jsem zjistil ze jedine "podezrele" cislo na ktere jsem volal je prave expobank linka s predvolbou 844.
zagooglenim jsem zjistil ze predvolba 844 spada do kategorie "modre linky" kde se o naklady deli volajici s volanym

dalsi vec ktera me u expobank pred rokem nepotesila, kdyz jsem tam pred rokem nastavil trvaly prikaz, ktery se mel prevest v ramci mobility do unicredit bylo, ze protoze v case provedeni prikazu nebyl na uctu dostatecny zustatek, tak mi za pokus o provedeni trvaleho prikazu ktery byl neuspesny z duvodu nedostatku prostredku tato "zvlastni" banka nauctovala 100kc, coz me taky nepotesilo a zda se mi tento poplatek absurdni.
takze kdyz to shrnu tak sem rad ze z expbank za ctrnact dni zase odejdu prostrednictvim zadosti o mobilitu ve sberbank a do budoucna ji nekdy mozna zas zalozim jen za ucelem abych mel nejaky ucet ktery budu moct v ramci mobility u jine banky zrusit, protoze ty poplatky za to ze neco neudelali a uctovani hovoru s bankou mi prijdou eufemisticky receno nesympaticke