Skip Pay

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod dr._lukas 10. 1. 2025 16:13

Po posledním vyúčtování už mě 400 bodů ani nezbylo, takže za leden bych stejně kilo nedostal, nicméně mě to utvrdilo v tom, že dokud nezruší bezúročné období, tak jejich peníze budu spořit a v říjnu celou kartu zruším, skončí mi prodloužená záruka na iPhone a nic mimořádného už nenabízí.
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod milanBrno 11. 1. 2025 00:13

Ja stale 100kc slevu mam - zdarma (misto 400 bodu) jako odmenu za zalozeni uctu (po dobu jednoho roku)
Coz pisi jen proto, ze se tim padem asi nejedna o nejaky vypadek, ale skutecne zruseni tohoto benefitu.
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 11. 1. 2025 02:45

Tohle je proste typicky postup CSOB, uz jsem to tu psal.
aaaa píše:PaySec, CoolKarta, SkipPay, vsechny prukopnicke sluzby CSOB nakonec totalne zazdila, aby je pak mohla zrusit.
:D
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod MirekM. 11. 1. 2025 11:14

Co příjde další na řadu před úplným zrušením? Výběry z bankomatů ČSOB s poplatkem, zrušení bezúročného období pro převod na účet v jiné bance či výběrů z bankomatů nebo úplné zrušení převodu na účet v jiné bance? A nebo úplné zrušení bez předchozích kroků? Nechci být zlým prokokem, ale postup SkipPay v kauze splátky pomocí karty jiné banky tomu docela nasvědčuje - další náklady na systém jsou nežádoucí a z dlouhodobého pohledu zbytečné ...
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 11. 1. 2025 12:16

ČSOB plánuje službu SkipPay rozšiřovat, nemá v plánu ji rušit https://www.penize.cz/nakupy/461559-odl ... -slovensko. Nicméně jelikož se jedná o dlohodobě ztrátovou službu, tak dělají takové změny, aby se z té ztráty dostali. A tyto změny se zdejším diskutérům samozřejmě nelíbí :-l Banka není charita, banka chce vydělávat :nenapadne
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 11. 1. 2025 14:25

Neco delaji spatne. Ja mam zato, ze kreditky jsou vynosny business pro banky, dokonce i ty s cashbackem.
Ale to, ze nedokazou opravit bug platby vyuctovani jinou kartou je k zamysleni, co za amatery zamestnavaji. Nebo to vyuziva nizke promile uzivatelu a nestoji jim za to zrusit platebni branu, kdo vi. Ale osobne si myslim, ze to brzy opravi formou nutnosti stahnuti nove verze, jinak se clovek neprihlasi...
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 11. 1. 2025 14:30

Ono každá úprava/aktualizace aplikace je pro banku taky náklad. A pokud je to větší náklad, než kolik je stojí určité malé množství vyúčtování uhrazených kartou, tak to asi zatím nijak neřeší.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 11. 1. 2025 15:43

Milos píše:ČSOB plánuje službu SkipPay rozšiřovat, nemá v plánu ji rušit https://www.penize.cz/nakupy/461559-odl ... -slovensko. Nicméně jelikož se jedná o dlohodobě ztrátovou službu, tak dělají takové změny, aby se z té ztráty dostali. A tyto změny se zdejším diskutérům samozřejmě nelíbí :-l Banka není charita, banka chce vydělávat :nenapadne

Banky většinou až snad na vyjímky dlouhodobě ztrátové služby vždy zrušily.
Kdyby alespoň oznámili např. Tento měsíc je posledním měsícem, kdy můžete ve vyučtování uplatnit slevu 100 Kč za 400 b. Ale v tichosti slevu zrušit uprostřed účetního období? :-(
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod aaaa 11. 1. 2025 17:04

Maji pul milionu zakazniku a nedokazi byt v zisku?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod MirekM. 11. 1. 2025 17:15

Pokud budou dále ořezávat benefity, počet aktivních zákazníků půjde rapidně dolů.
Předpokládám, že většina klientů SkipPay nejsou žádní bankovní začátečníci.
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod bodyczech 11. 1. 2025 17:20

Aktivních uživatelů maji cca 130.000. Jasně, i tak by měli být v zisku. Z mého úhlu pohledu však celému byznysu kolem tzv. odložených plateb příliš nerozumim, za mě služba o ničem.
Na webu stále uvádějí jako výhodu užívání možnost snížení platby za vyúčtování 100 Kč / 400 b. Tak ja doufám, že se ta možnost po vikendu vrátí. :)
bodyczech
Diskutér

Odeslat příspěvekod Vasek06 11. 1. 2025 17:33

Pro mě naprosto mrtvý produkt.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 13. 1. 2025 14:17

Odměnu 100 Kč za 400 b do vyúčtování v IB ani SB nevrátili. :-(
Ztrácím k tomuto spolku po odebrání odměny bez předchozího upozornění důvěru.
Naposledy upravil MirekM. dne 13. 1. 2025 15:40, celkově upraveno 1
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod MirekM. 13. 1. 2025 15:39

Došel někomu v prosinci e-mail s upozorněním na zrušení odměny (vratky) 100 Kč do vyúčtování za 400 b.?
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod MirekM. 13. 1. 2025 17:23

Ze SkipPay jsem dostal e-mailem dnes tuto odpověď:

Dobrý den, pane M...,
kontaktuji Vás ohledně zrušení odměny za platby Skip Pay kartou výměnou za body.
Ověřila jsem zaslání informace a bylo to posláno do aplikace Skip Pay na zákazníky, kteří měli splněné podmínky v rámci prosince a mohli tuto akci ještě využít.
Tím, že jste podmínky splněné neměl zaslání neproběhlo. V rámci akce může ovšem Skip Pay kdykoliv změnit či zrušit odměny :-(
Změnu jsme zavedli na základě interních úprav programu odměn a platí pro všechny uživatele bez výjimky.
Chápeme, že během tohoto měsíce jste mohl v nabídce odměn sledovat průběžně stav splnění podmínek, což mohlo vést k dojmu, že odměna je stále aktivní. Bohužel, jakmile došlo ke zrušení této výhody, přestala být v programu dostupná i pro ty, kteří se k ní přibližovali.

Přes chat jsem se dnes dozvěděl, že informaci o zrušení odměny posílali e-mailem všem v prosinci, přesný termín mně měl být sdělen e-mailem - doposud nebyl a navíc ve výše uvedené odpovědi píšou o informaci v aplikaci jen pro ty, co podminky v prosinci spňovali (já neměl v prosinci dost bodů na odměnu). Již jim nevěřím ani "nos mezi očima" a pohádkou o zaslání jen těm co měli v prosinci splněno mně chtěli jen zavřít hubu. :-(

Dostal někdo kdo měl v prosinci splněno informaci o zrušení odměny 100 Kč za 400 b. v aplikaci?
Naposledy upravil MirekM. dne 13. 1. 2025 17:34, celkově upraveno 1
MirekM.
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka