Ze SkipPay jsem dostal e-mailem dnes tuto odpověď:
Dobrý den, pane M...,
kontaktuji Vás ohledně zrušení odměny za platby Skip Pay kartou výměnou za body.
Ověřila jsem zaslání informace a bylo to posláno do aplikace Skip Pay na zákazníky, kteří měli splněné podmínky v rámci prosince a mohli tuto akci ještě využít.
Tím, že jste podmínky splněné neměl zaslání neproběhlo. V rámci akce může ovšem Skip Pay kdykoliv změnit či zrušit odměny
Změnu jsme zavedli na základě interních úprav programu odměn a platí pro všechny uživatele bez výjimky.
Chápeme, že během tohoto měsíce jste mohl v nabídce odměn sledovat průběžně stav splnění podmínek, což mohlo vést k dojmu, že odměna je stále aktivní. Bohužel, jakmile došlo ke zrušení této výhody, přestala být v programu dostupná i pro ty, kteří se k ní přibližovali.
Přes chat jsem se dnes dozvěděl, že informaci o zrušení odměny posílali e-mailem všem v prosinci, přesný termín mně měl být sdělen e-mailem - doposud nebyl a navíc ve výše uvedené odpovědi píšou o informaci v aplikaci jen pro ty, co podminky v prosinci spňovali (já neměl v prosinci dost bodů na odměnu). Již jim nevěřím ani "nos mezi očima" a pohádkou o zaslání jen těm co měli v prosinci splněno mně chtěli jen zavřít hubu.
Dostal někdo kdo měl v prosinci splněno informaci o zrušení odměny 100 Kč za 400 b. v aplikaci?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...