Taky jsem měl splněno a sleva zmizela. Ještě jsem se koukal v den kdy zmizela a na webu SkipPay byla stále inzerovaná jako jedna z výhod, škoda, že jsem neudělal sreenshot... i když by byl stejně k ničemu. Jen to dokazuje prasárnu celé situace, podobně jako před pár lety kdy body člověk zíkával i za převody což zrušili a asi bych to i pochopil, kdyby to neudělali taky v průběhu měsíce, bez upozornění a ještě to pak udělalo bordel ve vyúčtováních kdy neseděl počet bodů v minulých měsících...
Na SP mi vyhovovalo, že není nutné nijak hlídat kdyby nastalo cokoliv, přestal bych ji využívat/zapomněl bych nebo na rok umřel

, když je karta bezplatná.
Od zrušení mě zatím drží to, že pak už ji znova nezaložím (jestli bude někdy nějaký důvod... )
Asi založím kreditku u ČS, sice musím hlídat, abych neumřel, ale tu 3ku měsíčně splní člověk vždy... Jne škoda, ž se počítají jen internetové platby....
Moneta je lákavá na prvního půl roku, ale pak má taky jen 1% a ještě jen v rámci omezeného balíčku, to už je lepší na dlouhodobé užívání ČS.
Nebo je tu ještě něco zajímavějšího co má aspoň 1% i z fyzických plateb ?
T212 s 0,5% už pro mě zajímavá není a zbytečně víc kreditek taky nechci, stačí už ta hromádka běžných karet

P.S. na SkipPay čekám kdy zavedou měsíční poplatek, aby zlikvidovali i ty poslední potenciální zákazníky