meme1255 píše:ČSOB má zveřejněné všechny měny, jen to dá trochu práce najít.
myslis tu stranku kde pisou, ze ten kurz je orientacni a aktulizovany jednou mesicne?
-- 1. 1. 2020 16:10 --PatrikChrz píše:Úplně všechny měny nemá v kurzovním lístku žádná banka. Pak je tu ještě časový nesoulad mezi okamžikem výběru a okamžikem zaúčtování, kdy většina bank účtuje okamžik zaúčtování a do té doby se mohl kurz pohnout
tohle jsem myslel tim, ze monete proste neverim, ze to da blokace, i kdyz je to vyber a proste netusim kolik si pak nauctuje kdyz je to hodne (pro me) penez
zbytek je irelevantni co pises, revolut i nejdrazsi ma vyber sest set gbp za mesic, pak plus dve procenta, kdy je to pak teda horsi i nez csob a nevim jestli je neco horsiho nez csob, asi ceska sporitelna?

a sam pises, o tom blokovani a mam to i vyzkouseno, ze k nemu dojde vpodstate hned jak tam pijde teba sto tisic
hello je kreditka, tam me daj tak padesat tisic, jinak dokazovani pijmu, a nemam naladu se s nekym dohadovat, navic ted zpetne

s tou asociaci si nemyslim, podle me, z tech karet co jsem zkousel pouzivaj nejaky ***** kuzy
nakonec to vypada, ze fio eur je nejlepsi a fakt pouziva kurz asociace, ostatni NE - nepisu, ze lezes, myslim ostatni co me dovoli vybrat alespon tech sto tisic za den, opet super vec, proste nemuzes vybrat vic nez sto tisic svejch penez aniz by ses doprosoval, parada, ano, stezuji si, ale tohle jsou veci co proste prekvapi a fakt je neckam a krom prekvapeni i nastvou ... no zpet k tomu, z techhle to vypada, ze fio eur je jedina co pouzije kurz karetni spolecnosti, nejspis, ptal jsem se jich kdysi a dostal jsem jinou odpoved nez nyni, takze tezko rict jaka je realita
curva ma limit vyberu dve ste gbp denne, mesicne tri a pul tisice
obecne u kreditek je problem s tim limitem, dokonce ani to, ze penize bych tam poslal z uctu a snad by se pripsali, protoze zovna bude v cr vhodny cas, neni moc pouzitelne, protoze malo kdy jde nastavit limit vetsi nez je ramec kreditky; a furt doprosovat se o zvyseni limitu vyberu platebni karty nebyva tak hrozne jako se doposovat o zvyseni ramce kreditky, kde chtej potvrzeni prijmu na jejich papirku a podobny zkousky jak moc si ochotny se jim ohnout
za tip na creditas diky, ale bohuzel, nemam ceskou simku, tak se tam ani neprihlasim

, proste opisovani kodu z sms musi byt, ja i tu potrebu twoFA chapu, treba google authenticator beru jako docela standard, nicmene asi pro naprostou vetsinu lidi je opisovani kodu z sms znamka bezpeci, takze to dava smysl
kurzy creditas teda taky radsi nepise

nag nag nag
nejschudnejsi bude asi to fio eur, nechce se me to zkouset ... vymyslel jsem nakonec docela dobre pouzitelny zpusob, pro ty moje pripady, kdy to je za stred a vpohode i velke castky, jen nemam zatim vyzkouseno