Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
to určitě ne, akce byla na půl rokuhgfdsa píše:Tos asi špatně pochopil, úrok ti přiznali od 10.9. do 18.9., kdy akci ukončili.
hannys85 píše:Jak jsem psal výše, tak jsem posílal reklamaci z důvodu nepřipsání bonusového úroku 3% v celé výši na konto partnerky, ale pouze nějaké poměrné části, kdy místo očekávaných cca 300 Kč přistálo pouze 54 Kč. Posílal jsem tedy reklamaci a na to dnes měla přítelkyně telefon + později došel i email s výsledkem reklamace tohoto znění"
"Dovolte se nám vyjádřit k reklamní akci ke spořicímu účtu „Akční sazba 3 % p. a. na půl rokupři aktivním využívání běžného účtu“. Dovolujeme si Vás informovat, že akční nabídku
pro stávající klienty jsme měli připravenou pro prvních 15.000 našich klientů. Zájem o produkta rychlost využití této nabídky výrazně překročily naše očekávání a dne 18. 9. 2020 byl početvyužitých nabídek překonán. Proto jsme akční nabídku pro stávající klienty ukončili.
Je nám líto, ale na základě výše uvedeného Vám již nelze poskytnout uvedenou akční sazbu
na výše uvedený spořicí účet.
"
To je fakt šmejdská banka...Zaprvé jsem ji nastavoval ten úrok 10.9.2020, což jsem si zapsal(bohužel banka k tomuto nevydává žádné potvrzení) a za druhé, pokud ten úrok nepřiznali, jak tvrdí, proč připsali bonus 50 Kč ?
No nic, budu muset pohrozit FA...
bodyczech píše:Úrok připisují ve dvou položkách, základní úrok a pak bonus, dohromady ony akční 3%...
Lafayette16 píše:bodyczech píše:Úrok připisují ve dvou položkách, základní úrok a pak bonus, dohromady ony akční 3%...
Ne, já to mám připsáno jednou celé,
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků