Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod drummond 25. 5. 2023 12:55

Podmínky akce jsem ještě nestudoval, ale není tam, ze to musí byt nákup kartou nebo úhrada něčeho převodem? Jen pinkani peněz mezi vlastními úcty různých bank se asi nekvalifikuje, ne?
drummond
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Kolem.jdouci 25. 5. 2023 13:00

V kalendářním měsíci Vaše příchozí platby na účet budou v minimální výši 15 000 Kč a současně zrealizujete
alespoň tři odchozí transakce, což může být platba kartou, výběr z bankomatu nebo převod z účtu. Do příchozích
a odchozích transakcí se nezapočítávají převody mezi účty, které pro Vás Raiffeisenbank vede (dále jen „Aktivita“)
Kolem.jdouci
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drummond 25. 5. 2023 13:26

No super, tím lip, easy money, jak to mám rad :)
drummond
Nadšenec

Odeslat příspěvekod dala67 25. 5. 2023 15:04

Super akce. Pošlu 15k a pak 3x5k z5. Podle podmínek není uvedeno jak dlouho je tam chtějí ohřát. Takže klidně hned.
dala67
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Alone89 25. 5. 2023 15:05

Ja se tady pripojim ke kolegovi - pokud mate raifku, a nevyuzijete kupon na rohlik (250 sleva za nakup nad 2000), jak je v RB Clubu, tak ja jej rad vyuziju za Vas (plati do 31.5) ;-)
Alone89
Návštěvník

Odeslat příspěvekod regin 25. 5. 2023 15:10

Takže i když na začátku mailu píšou "Nechte si na účet posílat svůj příjem.", tak to může být převod z libovolného (i mého) účtu u jiné banky?
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod mate59 25. 5. 2023 15:13

Je zajímavé,jak banka píše v e-mailu : Nechte si na účet posílat svůj příjem.
Po rozkliknutí zde píše : Posílejte si k nám svůj příjem nebo jeho část, a to alespoň 15 000 Kč za měsíc.
V pravidlách akce už ani nemusí být příjem nebo jeho část,stačí :
V kalendářním měsíci Vaše příchozí platby na účet budou v minimální výši 15 000 Kč.
Každému běžnému člověku se hned vyjeví - musím si tam posílat výplatu.Ty jejich manýry ale tady na nás neplatí,o platbách kartou nemluvě.

U Raiffky mám 2 běžné účty,uvidím,jestli po splnění podmínek pošlou odměny na oba účty.
mate59
Nadšenec

Odeslat příspěvekod regin 25. 5. 2023 15:37

Na oba asi ne. To by nejspíš přišel mail 2x, pro každý účet zvlášť. A hádám, že to se nestalo.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod stram 25. 5. 2023 15:51

mate59 píše:Je zajímavé,jak banka píše v e-mailu : Nechte si na účet posílat svůj příjem.
Po rozkliknutí zde píše : Posílejte si k nám svůj příjem nebo jeho část, a to alespoň 15 000 Kč za měsíc.
V pravidlách akce už ani nemusí být příjem nebo jeho část,stačí :
V kalendářním měsíci Vaše příchozí platby na účet budou v minimální výši 15 000 Kč.
Každému běžnému člověku se hned vyjeví - musím si tam posílat výplatu.Ty jejich manýry ale tady na nás neplatí,o platbách kartou nemluvě.

U Raiffky mám 2 běžné účty,uvidím,jestli po splnění podmínek pošlou odměny na oba účty.

V podmínkách uvádí:

Kdy a jak Odměnu vyplatíme?
Při splnění Podmínek Vám Odměnu připíšeme na Váš osobní běžný účet, a to nejpozději do 15. dne měsíce, který následuje
po měsíci, kdy jste splnili Aktivitu. Odměnu poskytujeme maximálně jednou za měsíc a výhradně na jeden osobní běžný
účet, který pro Vás Raiffeisenbank a.s. vede nejdéle a který je v době připisování Odměny stále aktivní.

Jen nevím když od 1.1.2022 byli vlastníky Equabank, (ale finální přechod pod RB byl na podzim 22), kde jsem měl účet a v únoru jsem si vytvořil v RB účet zda ten starší bude brán ten original RB, nebo starší v Equa jakožto klient RB :-)
Pro každý případ protočím oba a uvídím kam připlují kapříci :-)

EDIT: tak si odpovím, pokud půjde o slovíčkaření tak uvádí Běžný "osobní" účet, což je jen od RB, zatímco od Equa je vedený jako Běžný účet.
Po přihlášení do IB na mobilu vyskakuje podmínka +15tis (ale bez zmínky o příjmu ve smyslu výplata) a 3x platba kartou. Naštěstí v PDFku je to dobře rozepsané: V kalendářním měsíci Vaše příchozí platby na účet budou v minimální výši 15 000 Kč a současně zrealizujete
alespoň tři odchozí transakce, což může být platba kartou, výběr z bankomatu nebo převod z účtu
stram
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod wit.cz 25. 5. 2023 16:03

Alone89 píše:Ja se tady pripojim ke kolegovi - pokud mate raifku, a nevyuzijete kupon na rohlik (250 sleva za nakup nad 2000), jak je v RB Clubu, tak ja jej rad vyuziju za Vas (plati do 31.5) ;-)

Pozor, ty kódy nejsou úplně unikátní a dají se použít více uživateli současně, a dokonce se dají sčítat. Takže klidně je můžeme sdílet veřejně.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod panPeněženka 25. 5. 2023 17:20

Také mi dnes nabídka přišla, pečlivě jsem prostudoval detaily a opravdu to vypadá, že stačí poslat 15.000 Kč a poté třikrát někam celé či část odeslat nebo třikrát zaplatit kartou (klidně si ve setejný den). Zní to až nějak moc jednoduše, ale jak píšete - někdo nečte a převede si výplatu a už ho mají... :-)
panPeněženka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod regin 25. 5. 2023 18:05

Proč "ho mají" ? Po skončení akce si zase nastaví výplatu jinam. Nebo ji nechá v RB a pokud bude mít původní banka podobnou akci, změní zpět a opět něco získá. Můj účet, na který mi chodí výplata, peníze do 30 minut zase opustí, takže většinu doby je tam nula.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 25. 5. 2023 21:13

takže kolik kodů dohromady dáme? já bych 1 snad měl být taky schopný vygenerovat
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod filas81 25. 5. 2023 21:58

zdravím, taky jeden kod mám, tak můžeme dát dohromady, díky za tip...
filas81
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Tatar77 26. 5. 2023 11:31

I já mám další kód na Rohlík :)
Tatar77
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka