Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod zrout 4. 5. 2025 13:08

peta809 píše:
peta809 píše:Dneska mi v appce přistála takhle nabídka: https://www.rb.cz/attachments/pi/pravid ... 00Kc-2.pdf B)

Ještě někdo jste tuhle nabídku až do odvolání, dostal?

Obrázek

Vím o čtyřech lidech z okolí co mají RB, ale nabídku neobdrželi.

Já jsem tu akci dostal, ale v trochu jiné podobě:
https://www.rb.cz/attachments/pi/pravid ... 00Kc-1.pdf

Liší se to tím, že já to mám 6x400Kč a ty to máš do odvolání... Zajímavé. Mám jeden SÚ se 4%, kde provedu tak max. 5 plateb měsíčně (pro splnění úroku + něco navíc).
zrout
Návštěvník

Odeslat příspěvekod peta809 4. 5. 2025 14:34

Také mám ten bonusový spořicí účet a kvůli němu provádím ty požadované 3 platby kartou. Víc neřeším. Teď se ale přizpůsobím té slíbené odměně B)
peta809
Návštěvník

Odeslat příspěvekod filas81 4. 5. 2025 16:46

Nevíte, jak probíhá cashback 3 procenta za ty platby energií a telefonů? Aktivoval jsem to a použil teprve v dubnu. Díky
filas81
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PULPANM 4. 5. 2025 17:00

Já v IB banner na tu akci Kč 400 vůbec nemám
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 4. 5. 2025 17:00

@filas81: Pokud jsi to aktivoval a zaplatil za energie v dubnu, tak 3% cashback obdržíš do 15. května na účet, viz. pravidla https://www.rb.cz/attachments/pi/pravid ... cnosti.pdf

@PULPANM: Ta akce je jen pro oslovené.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Suky. 5. 5. 2025 15:13

Nevíte, kdy RB strhne poplatek za vedení Exkluzivního účtu?
Minulý měsíc jsem zapomněl na obrat a na spořácích mám jen 1M Kč skrz úrokové pásmo :-(

Nebo RB to kontroluje ručně a napřed varuje?
Suky.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aaaa 5. 5. 2025 18:44

Tteba jsi splnil obrat?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Milos 5. 5. 2025 20:52

@Suky.: Shodou náhod se mi v dubnu stalo to samé :roll: Případný poplatek by měl být naúčtován na konci dalšího měsíce, v našem případě tedy 31.5.
Jestli mi bude poplatek naúčtován, tak jsem připraven požádat RB o jeho vrácení s ohledem na to, že jsem v dubnu navýšil úspory o 0,5M (celkem mám v RB 1,2M) a přes běžný účet jsem v dubnu protočil 860 tisíc. Jednalo se ale o převody ze SÚ na BÚ a z něj pak do jiných bank, takže všechny příjmy na BÚ byly jen z vlastního SÚ v RB.
Naposledy upravil Milos dne 5. 5. 2025 20:54, celkově upraveno 1
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Suky. 5. 5. 2025 20:53

Promiň, nechybí ti kolega co umí číst?
Suky. píše:...Minulý měsíc jsem zapomněl na obrat...

Upraveno: Reakce na osobne

-- 5. 5. 2025 21:05 --

Já to beru Miloši jako daň za svou blbost. Nesplnil jsem obrat přestože to mám i v upomínce. Dobře mi tak.

Na druhou stranu to zase nemusí tolik mrzet, návštěv salónků už mám přes deset a ještě není roku konec :-)
Suky.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dalich 6. 5. 2025 11:27

Hele, je to hra. Většinou vyhraje klient, někdy holt banka. Já minulý měsíc zapomněl zaplatit kreditku (260 000 Kč). Prachy jsem poslal o den později, zamáčkl slzu a poctivě zaplatil úrok +-6000 Kč. Žádná "reklamace" a fňukání, ať mi to vrátí. Prostě moje blbost, au, tak se k tomu postavím čelem. Všichni jsme jen lidi. A je to prostě finanční hra.
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 6. 5. 2025 22:55

ale tak "ponížená suplika" by v Raifce mohla projít, ne? I když, hádám, u tebe by to asi nebylo poprvé, že? :D
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod losalamos 7. 5. 2025 01:22

Pozdní splátka je pozdní splátka. Na to každá banka čeká, v tomto případě bych úspěch nečekal.
losalamos
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 7. 5. 2025 01:40

zrovna Raifka umí být benevolentní. Kamarádovi se to stalo také a právě na Dalichovu radu jsem mu doporučil, ať to zkusí a byl mu úrok odpuštěn. Jasně, nebude to fungovat, když to člověk udělá každý měsíc.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod obbr 9. 5. 2025 14:52

Milos píše:@Suky.: Shodou náhod se mi v dubnu stalo to samé :roll: Případný poplatek by měl být naúčtován na konci dalšího měsíce, v našem případě tedy 31.5.
Jestli mi bude poplatek naúčtován, tak jsem připraven požádat RB o jeho vrácení s ohledem na to, že jsem v dubnu navýšil úspory o 0,5M (celkem mám v RB 1,2M) a přes běžný účet jsem v dubnu protočil 860 tisíc. Jednalo se ale o převody ze SÚ na BÚ a z něj pak do jiných bank, takže všechny příjmy na BÚ byly jen z vlastního SÚ v RB.

Být si vědom vlastní chyby a škemrat v bance o odpuštění? Se skřípěním zubů, ale bez dohadů, bych zaplatil a do diáře na příští měsíc bych použil větší zvýraznění :-)

Každopádně dej vědět, jak jsi pochodil.
obbr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bufalobil1 12. 5. 2025 10:05

Počítají se 3 platby platební kartou pro získání bonusového úročení i ty které provedu přes Curve? Tedy platím Curve a jako podklad mám RB debetku? V podmínkách je, že se akorát nepočítají dodatkové karty tak si myslím, že by to mělo stačit.
bufalobil1
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka