Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Zdeňour 21. 11. 2024 10:55

Ahoj,tem co mají předčasné splacení Minutové pujcky k nějakému datu a nemají na účtu z kterého se to má strhnout dostatečné finanční prostredky a pak je tam pošlou v plné výši treba během dne,strhává se to prosím z toho účtu hned a nebo až následující pracovní den?dekuji mooc
Zdeňour
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trinchin 21. 11. 2024 11:15

Zdeňour píše:Trinchin:taky mám splacení 24/11 ale chtěl bych to co nejdéle nechat na spořáku,proto sem se tady ptal zda si to raifeissen dokáže strhnout kdybych tam ty peníze na běžný účet poslal třeba v pátek dopoledne protoze vzdy mi strhavali v čase 00:00,popřípadě o víkendu kdyby to šlo.. ale nevím no

Ja si to preposlal hned dneska zpatky na Sporici ucty a na BU to poslu znovu az v sobotu 23.11.
trinchin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod arkadin 21. 11. 2024 11:18

Datum splátky i předčasného splacení mám dnes. Minutu po půlnoci se mi strhla pravidelná splátka a úrok, v 1:08 potom zbytek dlužné částky.
arkadin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Zdeňour 21. 11. 2024 16:15

Trinchin:Mě ale tvrdil bankéř že když mám předčasné splacení na 24/11tj.neděle že peníze musím na účet vložit v pracovní den.Proto se ptám zda si system dokaže strhnout peníze v kteroukoliv hodinu když bude na účtu dostatek finančních prostředků.Zatím se mi pokaždé strhla splátka v čase 00:00 a pokud tam nebudou ty peníze tak mě zajimalo jestli se automaticky strhnou v druhy pokusu v kteremkoliv čase.a s tim vikendem nevim zda si to strhnou.Proto by me zajimalo zda mel nekdo splatku o vikendu a normalne si to strhli a ne az v pracovni den.Takz to chci co nejdyl ohřát na spořáku..jinak bych nedelal kolem toho takovy harakiri.Diky vsem za nejaky poznatek :)
Zdeňour
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trimos- 22. 11. 2024 11:29

Má někdo z vás aktivovanou RB směnárnu? Jestli jo, za kolik prosím aktuálně prodávají Euro a PLN? díky
trimos-
Návštěvník

Odeslat příspěvekod saabik 22. 11. 2024 11:59

Euro se dá teď koupit za 25.52 a PLN nemám.
Alpina B3 Touring 2023

Všichni skončíme u Porsche.
saabik
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 22. 11. 2024 12:45

Tak to teda žádná láce - koukám Easychange má euro za 25.295 (nákup) / 25.455 (prodej), u jiných devizovek dle částky půjde asi usmlouvat i lepší podmínky. Na PLN použífám Fortissimo (Devizy-cz), protože mají převody v PLN z a do Polska bez poplatku, takže na nákupy na Allegru super (pro příjemce to je vnitropolská platby). Firma je totiž "česko-polská", majitelem je pan Tadeusz Farny, otec zpěvačky Ewy Farne :).
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Kykr 22. 11. 2024 12:52

Chtěl jsem se zeptat zkušenějších, kteří už předčasně spláceli RB Minutovou půjčku, jestli lze v žádosti o předčasné splacení uvést datum, ke kterému si přeji splatit půjčku, nebo RB sama vygeneruje nějaké datum?
Kykr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod luke811 22. 11. 2024 14:09

Ano, je to mozne (minimalne tedy pres telefon, v IB nevim)
luke811
Návštěvník

Tento příspěvek byl odstraněn.
samybenz

Odeslat příspěvekod wetherek 22. 11. 2024 14:56

Kykr píše:Chtěl jsem se zeptat zkušenějších, kteří už předčasně spláceli RB Minutovou půjčku, jestli lze v žádosti o předčasné splacení uvést datum, ke kterému si přeji splatit půjčku, nebo RB sama vygeneruje nějaké datum?

V IB to nejde, na infolince se to někomu podařilo (kolega) někoho odkázali na IB (mě). V IB jde pouze vybrat, jestli chcete předčasně splatit všechno nebo jen část. Můžete si to zkusit, kliknutím na předčasné splacení se to ještě neodešle, je tam právě na výběr a až pak se to finálně potvrzuje.
wetherek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod luke811 23. 11. 2024 01:10

PatrikChrz píše:Pro jistotu jsem se na ty vstupy zeptal, takže se nic nemění, 4 vstupy zůstávají

Predpokladam, ze tahle zmena by mohla vest k tomu, ze se zbyvajici pocet vstupu bude ukazovat v aplikaci loungekey namisto stavajiciho stavu, kdy se aplikace tvari, ze jsou vstupy neomezene (kdyz po zmene vstupy nad limit zacne uctovat primo LK a ne banka).
luke811
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mate59 23. 11. 2024 10:02

Úhradu za neplacený vstup si strhne z karty LK.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod Jirik74 24. 11. 2024 21:53

Lip29 píše:Ve starém ceníku byla zmínka o saloncích i u KK, a též to v novém není, přesto ale salonky u KK zůstávají, tak uvidíme.

Salonky zůstávají. Podrobně o změnách psali na Penězích někdy v polovině týdne: https://www.penize.cz/osobni-ucty/45909 ... li-jsme-je
Jirik74
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod I_am_Markus 25. 11. 2024 09:11

Má někdo další zkušenost s dalším (druhým) založením minutové půjčky za stejných podmínek, tj. že po 3 měsících znovu vrátí úroky?
I_am_Markus
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka